Nome Flyklubb

Sesongstart i Lunde søndag 22. april

Søndag 22. april smeller seilflysesongen i gang i Lunde. DG500'en vil være klar fra midt på dagen søndag. Vi må montere og vaske den først. Maule'en er klar for sleping hvis noen andre ønsker å ta med sine privat fly til Lunde. Været er noe usikkert, så følg med på vår aktivitetskalender.

Publisert: 16. april 2012 0

Flystripa i Lunde - ikke helt klar

Flystripa i Lunde er fortsatt for bløt og sårbar til at den kan brukes til det fulle av andre enn for klubbens egne fly. Terskel 29 er flyttet ca. 250 meter inn på banen grunnet et dårlig parti på banen. Terskel er merket med kjegler. Kommer du med mikrofly eller lignende kan det være mulig å få PPR. Sjekk da med flyplassansvarlige. Mer info i artikkelen.

Publisert: 09. april 2012 0

Sesongstart på søndag?

Seilflyene våre er tilbake på Lunde flyplass og i morgen lørdag vil montering av DG og muligens LS bli utført. Dette betyr at det kan bli sesongstart på søndag. Banen må sjekkes i tillegg ser værmeldingen litt dårlig ut. Men vi informerer via e-post imorgen kveld når vi vet mer.

Publisert: 07. april 2012 0

Status sesongstart for seilfly

Det jobbes i disse dager iherdig med å klargjøre seilflyene til påskeflyging. Det kan holde hardt, men vi har et håp. Vi informerer da selvsagt alle medlemmene. De som har mulighet til å stille på dugnad i Skien eller Lunde kan ta kontakt med Anders eller Egil. Vi trenger all hjelp vi kan få.

Publisert: 29. mars 2012 0

Seilflysesongstart rett rundt hjørnet

Den milde vinteren har gitt oss en mulighet til å sette igang seilflysesongen rekordtidlig i år. Vi har et håp om faktisk å få til en aldri så liten påskeleir i Lunde. Det er snøfritt i Lunde og det begynner å tørke opp. Fortsetter finværet, og nedbøren uteblir kan vi håpe på sesongstart søndag 1. april (palmesøndag).

Publisert: 21. mars 2012 0

Sesongstart for seilflyene nærmer seg?

Enda er det endel uker igjen, men med de varme dagene vi har nå om dagen er det lov å håpe på en tidlig sesongstart. Vi håper på april måned. Vi jobber knallhardt med å få inn flere elever til seilflyskolen og vil ha infomøte snart igjen. Vi har allerede en elev, men trenger fler.

Publisert: 05. mars 2012 0

Styresammensetningen for 2012

Torsdag 23. februar hadde Nome flyklubb sitt årsmøte i Lunde. Nytt styre ble valgt og kontaktinfo (verv, e-post og telefon) er nå oppdatert på våre hjemmesider. Følgende styret og verv ble vedtatt på årsmøtet..

Publisert: 27. feb. 2012 0

Norgescup i Lunde 5. - 7. juli 2012

Torsdag 5. juli til lørdag 7. juli blir det arrangert tredagers Norgescup i seilfly i Lunde. Suksessen fra ifjor skal gjentas og vi satser på et enda bedre opplegg i år. Invitasjon og detaljert info kommer senere. Likevel, sett av disse dagene allerede nå.

Publisert: 30. jan. 2012 0

Wings and Wheels 29. juni - 1. juli 2012

Fredag 29. juni til søndag 1. juli arrangeres Wings and Wheels for 13. gang i Lunde i Telemark. Wings and Wheels arrangementet har blitt bedre og bedre for hvert år som har gått og vi prøver å toppe det nok en gang. Mer info om stevnet når detaljene kommer. Husk likevel å merke av datoen i kalenderen din. Vi sees i Lunde!

Publisert: 30. jan. 2012 0

Viktig info til besøkende av Lunde flyplass

Lunde flyplass har etterhvert fått stor aktivitet med mye modellflyaktivitet i helger, men også på hverdagene, da som regel på kvelden. Vi ber alle besøkende som kommer luftveien være obs på dette og ha dette i bakhodet. Alle skal lese flyplassreglene før besøk til Lunde, samt innhente PPR før ankomst. Husk også landingsavgift. Hjertelig velkommen til Lunde! Mer info her: Flyplass info - PPR.

Publisert: 18. jan. 2012 0

Terminliste 2012 for Nome Flyklubb

Her følger en foreløpig oversikt over de aktivitetene vi prøver å gjennomføre i løpet av 2012 sesongen. Noe er allerede fastsatt, andre aktiviteter er ennå i planleggingsstadiet. Denne listen gir likevel en pekepinn på hva man kan vente på Lunde flyplass i år. Terminlisten finner du også i menyen til venstre.

Publisert: 18. jan. 2012 0

Innkalling til årsmøte i Nome Flyklubb

Nome Flyklubb innkaller med dette til årsmøte, torsdag den 23. februar kl 18:30. Sted: Nome Flyklubb sitt klubbhus på Lunde flyplass. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styret i hende senest 1 uke før møtet, dvs innen 15. februar. Agenda følger i artikkelen.

Publisert: 13. jan. 2012 0

Andeler i seilfly, strekkurs og wavecamp?

Medlem i klubben, Geir Lorem, har sendt oss en liten melding på e-post der han informerer litt om tilgjengelige andeler i hans Mosquito B seilfly, samt kommer med en forespørsel om strekkflygingskurs og wave camp. Vi oppfordrer alle medlemmer som har interesse for noe av dette å enten kommentere under i artikkelen eller kontakte Geir Lorem.

Publisert: 10. jan. 2012 0

Dugnad på seilfly og motorfly gjennomført

Sist lørdag ble det gjennomført en aldri så liten dugnad på Lunde flyplass. Diverse instrumenter på både LS4 og DG500 ble tatt ut og sendt til Tyskland for overhaling. Maule'en fikk også påsatt ski og er nå klar for skiflyging. Forsikring er også i orden på Maule'en for skiflyging. Så her er det bare å fly.

Publisert: 10. jan. 2012 0

Dugnad på seilflyene igjen

Vi har behov for en liten dugnad på seilflyene nå som hangaren er på plass. Flyene står i hangaren i hengerene m/varme, men det trengs å gjøres litt mer før vi setter dem i vinterdvale. Derfor inviterer vi til dugnad lørdag 7. januar kl 11:00 i noen små timer. Egil Roland er ansvarlig for dugnaden.

Publisert: 02. jan. 2012 6

Maule'n er ferdig fra Rakkestad

Vårt motorfly kom før nyttårshelgen fra årlig kontroll på Rakkestad og er nå klar til å flys. Banen er brukbar, men vær på vakt(!) Det kan fort endre seg. Skiene kommer på en dag det blir litt mildere i været. Og så får vi bare håpe på godt med snø utover nyåret slik at Maule'n blir brukt.

Publisert: 02. jan. 2012 0

God jul og et riktig godt flyvende termikk år!

Nome Flyklubb ønsker alle medlemmer og andre flyvenner en riktig god jul og et godt nytt flyvende år. Vi sees på nyåret til blant annet ekstraordinært årsmøte og det ordinære årsmøtet i februar!

Publisert: 23. des. 2011 0

Ekstraordinært årsmøte 12. januar 2012

Det kalles herved inn til ekstraordinært årsmøte i Nome Flyklubb, torsdag den 12. januar kl 1900 i Nome Flyklubb sitt klubbhus. Håper så mange som mulig har mulighet til å stille. For øvrig ønsker vi God jul og Godt Nytt År til alle medlemmer! Håper på økt aktivitet i 2012!

Publisert: 22. des. 2011 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33