Nome Flyklubb

Støtteundervisning flytelefoni

Vi har endelig blitt enig om tid og sted for støtteundervisning i flytelefoni. Torsdag 17 mars besøker vi tårnet på Geiteryggen!

Publisert: 14. mars 2011 0

Innkalling til årsmøte 2011

Nome Flyklubb innkaller med dette til årsmøte, lørdag den 19. mars kl 15:00. Sted: Nome Flyklubb sitt klubbhus på flyplassen i Lunde. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styret i hende senest 1 uke før møtet, dvs innen 12. mars.

Publisert: 21. feb. 2011 0

Fly Trygt seminar lørdag 19. februar i Skien

Fly Trygt 2 gjennomføres lørdag den 19. februar 2011, kl 10-16. Seminar avholdes hos Multiconsult i Skien. SE KART BESKRIVELSE HER! Programmet tar 6 timer inkl en lunsjpause og to kaffepauser. S/NLF sender ut 1-2 foredragsholdere som gjennomfører det hele.

Publisert: 14. feb. 2011 0

Maule'en er klar med ski på Lunde

Vår Maule er nå luftdyktig med påmontert ski og står nå i Lunde. Dermed er det bare å fly den så mye man vil. Flyet er også ferdig "innrullert" i CAMO systemet. God tur!

Publisert: 09. feb. 2011 0

Maule'en er klar fra Rakkestad

Vårt motorfly er nå ferdig med årlig og er nå inne i CAMO vedlikeholdssystemet. Det betyr at vi prøver å hente flyet så fort det lar seg gjøre. Har noen planer om å ta en tur til Rakkestad eller i nærheten den nærmeste tiden, ta kontakt, så kan vi koordinere dette med hjemhenting av Maule'en. Mer info kommer når flyet er klar til flyging fra Lunde med ski påmontert.

Publisert: 03. feb. 2011 0

Hangaren til Nome Flyklubb er fri for snø

Sist mandag ble hangaren til Nome Flyklubb måket for snø. Vi takker kvartetten som stilte opp og håper samtidig at dette er siste gang vi trenger opp der i år. Det sies at det er svært mange år siden sist hangaren har blitt måket så tidlig på året.

Publisert: 01. feb. 2011 0

Dugnad er delvis utsatt, men ikke helt!

På grunn mangel på løftekran som er viktig i forhold til sikkerheten er snømåkingen av hangartaket utsatt. Vi kommer tilbake til ny dato så snart vi har fått tak i en kran. Det er ikke meldt ny snø de nærmeste dagene. Det er også viktig å måke verandaen til klubbhuset. Det hadde vært fint om noen kunne stille opp å hjelpe til med dette på i morgen, lørdag.

Publisert: 21. jan. 2011 0

Snørydding av hangartak

Pga store snømengder på hangaren i Lunde er det nødvendig å måke taket på denne. Vi har fått måket en del i dag. Toppen av hangaren er imidlertid ikke tatt ennå. Dette må gjøres så snart som mulig. Det innkalles herved til dugnad, lørdag den 22 januar kl 1000.

Publisert: 18. jan. 2011 0

God jul og et riktig godt flyvende termikk år!

Nome Flyklubb ønsker alle medlemmer og andre flyvenner en riktig god jul og et godt nytt flyvende år. La oss allerede nå sette oss mål for 2011! Håpet er at 2011 blir et enda bedre flyvende år for klubben, enn det 2010 var. Vi sees på nyåret til blant annet årsmøte!

Publisert: 21. des. 2010 0

Wings and Wheels 2011

Wings & Wheels arrangeres for 12. gang 24 - 26. juni 2011 og er Norges største fellestreff for Fly, Helikopter, Bil og MC med flere tusen besøkende og aktiviteter fra morgen til sene kvelden. Treffet holdes på Lunde flyplass, i hjertet av Telemark, vis a vis Telemarkskanalen i vakre naturomgivelser.

Publisert: 14. des. 2010 0

Terminliste for 2011 for S/NLF er klar

Neste års aktiviteter er nå klare i form av S/NLFs terminliste. Pek deg ut dine mål allerede nå. Merk dere Norgescup i Lunde 14. - 17. juli. Her blir det mye moro.

Publisert: 30. nov. 2010 0

Dugnad lørdag 20. november

Lørdag 20. november klokken 10:00 blir det siste avsluttende dugnad på Lunde flyplass. Snøen har kommet og flyene skal pakkes sammen. Det samme med en del annet arbeide. Jan Tore har blant annet leid inn en lift til å få fikset hangaren. Vi håper så mange som mulig kan stille.

Publisert: 17. nov. 2010 0

Flyging og dugnad til søndag

Det nærmer seg slutten på årets sesong. Det har vært mye aktivitet i år og vi avslutter det hele på Lunde til søndag. Sett deg opp på kalenderen vår hvis du vil fly. Det er værforbehold og mannskapsforbehold, så sjekk kalenderen før søndagen. Vi prøver oss også på en dugnad denne dagen.

Publisert: 02. nov. 2010 0

GPS og L-NAV håndbøker

Brukermanualene for GPS'ene vi har i seilflyene ligger nå ute på nett. Når vi etterhvert neste år satser på strekk i klubben så er det utrolig nyttig å lære seg disse. Så derfor, ta deg tid til å lese litt i vinter! Bøkene ligger på våre medlemssider.

Publisert: 02. nov. 2010 0

Egil har bestått oppflygingen!

Det har vært en strålende helg værmessig, og søndag var ingen unntak. Vi fikk gjennomført oppflyging med Egil Roland, som med ferskt flygebevis nå endelig kan lære seg å fly seilfly på ordentlig! Gratulerer Egil!

Publisert: 24. okt. 2010 0

Mus og minusgrader

Når det er rim på gresset, og musa fortsatt sitter og gnager på tekstiler i flyet idet man tar av hood trekket, da vet man at sesongen snart er over! Vi trosset likevel minusgradene, slapp musa ut, og fikk nyte høstfargene i et utrolig stille flyvær.

Publisert: 16. okt. 2010 0

Flytelefonisertifikat

Har du lyst til å ha flytelefonisertifikat før neste sesong? Isåfall vurderer vi i høst/vinter å samles for felles støtteundervisning i flytelefoni, med mål om å lettere få unnagjort brevinnsendingene. Deretter blir det oppmelding til teoretisk eksamen, før vi til slutt må testes praktisk.

Publisert: 14. okt. 2010 0

Condor Seilflysimulator - en flott vinteraktivitet.

Det er ikke så veldig lenge igjen til flysesongen er over i Lunde, og da kan det være interessant for mange av oss å fly og konkurrere i den meget realistiske seilflysimulatoren Condor. Et par ildsjeler fra Os flyklubb har satt opp en egen server, og der vil det bli flyging hver tirsdag kl 21:00 fremover. Bli med!

Publisert: 13. okt. 2010 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4