Nome Flyklubb

Vi trenger bøyehjelp fort!

Klubben har som kjent mange rør å bøye før hangaren skal settes opp igjen. Dette er arbeid som kan gjøres uten at man er avhengig av hjelp fra andre. Det er dugnad imorgen søndag kl 10. Ellers er det ikke satt opp noen foreløpige tidspunkter for neste fellesdugnad.

Publisert: 24. sep. 2011 0

Dugnadsarbeidet

går sin gang. Fredag fikk vi gjort unna en god del, drenering rundt hangaren kom på plass, og grovretting av masse ble gjort.

Publisert: 24. sep. 2011 0

Helgens hangardugnad

Helgens hangardugnad gikk rett og slett forrykende! Mange medlemmer stilte både fredag og lørdag og vi ble ferdige med alt vi skulle pluss mer til lørdag kl 17:00. Lenge siden sist vi har sett like effektiv dugnad i Lunde.

Publisert: 19. sep. 2011 0

Periodisk ettersyn

Er utført på begge seilflyene våre, slik at de er klare for de fine dagene som måtte komme på senhøsten.

Publisert: 12. sep. 2011 0

Selv om det ikke var sol fra skyfri himmel

fikk vi noen starter på DG på lørdag. Joel gjorde unna tre starter med Frode i baksetet, og Egil fortsatte sitt O-kurs, denne gangen med en modellflykollega i baksetet. Og det virket som om dette gav mersmak. Ser vi konturene av et par nye elever neste år, allerede nå?

Publisert: 12. sep. 2011 0

Hangardugnad i Lunde 16.- 18. september

Fredag 16, lørdag 17. og søndag 18. september blir det storstilt dugnad på Lunde flyplass. Da skal arbeidene på hangaren starte. Klubben trenger mye hjelp og håper at mange kan stille opp denne helgen for å gjøre første del av arbeidet, som blir å demontere hangaren. Les mer i artikkelen for å se arbeidsplanen.

Publisert: 07. sep. 2011 0

Vi flyr lørdag 10. september i Lunde

Førstkommende lørdag flyr vi seilfly i Lunde igjen. Det er meldt godvær(!) i noen dager og banen var brukbar allerede idag. Været ser bra ut for lørdagen og vi satser på å starte kl 10:00. Så har du lyst på litt seilflyging nå som det enda kan være noe som kan kalles for bra forhold, så møt opp i Lunde. Se vår kalender på høyresiden for info om tilgjengelige slepeflygere, instruktører og flygere!

Publisert: 07. sep. 2011 0

Vil du få deg en prøvetur i seilfly?

Er du kanskje en av de som snakket med oss under Flydagen på Geiteryggen lørdag 20. august, eller er du bare en som kunne tenkt deg en prøvetur i seilfly? Ta kontakt med oss på post@nomeflyklubb.no og fortell oss at du vil fly, så avtaler vi resten per e-post. Vi håper at dette kan sørge for at de som vil teste ut seilflyging får gjort dette i høst, etter at all regnet har ødelagt for oss de to oppsatte helgene etter Flydagen.

Publisert: 28. aug. 2011 0

Seilflyging imorgen søndag er avlyst

På grunn av de enorme vannmengdene som har kommet den siste tiden og i tillegg til at det er meldt regn imorgen søndag 28. august så velger vi å avlyse seilflyging denne dagen. Det blir dermed ikke mulighet til å få fløyet seilfly prøveturer. Vi prøver igjen så fort været bedrer seg. Alt en kveld til uka kan være mulig. Følg med på våre hjemmesider.

Publisert: 25. aug. 2011 0

Få deg en prøvetur i seilfly nå i august!

Lørdag 20. august stiller Nome Flyklubb på stand på Geiteryggen i forbindelse med flydagen der. Siden det ikke blir mulig å prøve seilfly på Geiteryggen denne dagen så arrangerer vi åpent hus i Lunde, dagen etterpå, søndag 21. august, samt hele helgen etter (27. - 28. aug) alle tre dager kl 11:00 til 16:00. En prøvetur sammen med instruktør koster kun 700,-

Publisert: 22. aug. 2011 0

Søndag 21. august regnet bort for oss

Det var også nasjonal sørgedag, noe som gjorde at det ble svært begrenset med flyging. Men, værmeldingen nå ser lovende ut til neste helg, og vi satser på full fart lørdag og søndag. Oppdatering på vær osv vil vi legge ut fredag ettermiddag. Les mer om hvordan DU kan få deg en prøvetur sammen med instruktør i ett av våre seilfly ved å trykke på artikkelen.

Publisert: 22. aug. 2011 0

Vi flyr i Lunde idag søndag 21/7

For de som har tenkt seg til Lunde idag for å fly prøveturer med seilfly, så sier vi hjertelig velkommen! Været er bra nok for seilflyging. Vi ønsker velkommen fra klokken 11:00.

Publisert: 21. aug. 2011 0

Dugnad lørdag 6. august - med flyging

Det gjenstår endel arbeid på Lunde flyplass etter årets Wings and Wheels. Endel benker, søppeldunker pluss endel småting her og der bør ryddes opp. Vi tar dette sammen på lørdag 6. august fra klokken 10:00. Så fort vi er ferdige med det som skal gjøres så setter vi igang å fly. Vi håper dermed på godt vær! Etter flyging så fyrer vi opp grillen og koser oss utover i de små nattetimer. Vi håper på godt oppmøte!

Publisert: 26. juli 2011 0

Vi flyr i Lunde imorgen, onsdag 27. juli - kl 12

Onsdag 27. juni fra klokken 12:00 og utover flyr vi seilfly i Lunde. Vi har slepeflyger og instruktør og vi håper på bra vær. Noe det også er meldt. Så har du lyst til å få luft under vingene, så er Lunde stedet. Banen har vært veldig våt og fæl de siste dagene. Gårsdagens inspeksjon viste at den fort tørker opp. Følg likevel med på kalenderen vår imorgen hvis endringer i værsituasjon skulle dukke opp.

Publisert: 26. juli 2011 0

Sommertilbud på grunnkurs seilflygerlappen

Nome Flyklubb har for tiden sommertilbud for deg som ønsker å ta seilflygerutdannelsen hos oss i Lunde. For 7500,- får du grunnkurspakken som gir deg muligheten til å starte på seilflygerutdannelsen. Ikke la denne muligheten gå fra deg. Oppfyll barndomsdrømmen og lær å fly!

Publisert: 20. juli 2011 0

Lunde flyplass stengt inntil videre!

Grunnet de enorme vannmengdene som har kommet på østlandet den siste tiden er Lunde flyplass stengt for all trafikk inntil videre. Alt regnet har satt banedekket i svært dårlig forfatning, og er følgelig ikke brukbar før banen får en tørkeperiode ETTER at regnet har gitt seg. Store vanndammer, hjulspor og hull preger banen og Nome Flyklubb ønsker å hindre at banen blir mer ødelagt. Info om når banen åpner igjen finner du på hjemmesiden vår.

Publisert: 19. juli 2011 0

Regn, regn og atter regn i Lunde

Etter en helt grusom sommer håper klubben på litt bedring i været nå. Vi er inne i andre uke av sommerleiren men været er dessverre ikke med oss i det hele tatt. Både slepeflyger og instruktør står klar til å ta imot seilflygere og nye elever men står foreløpig arbeidsledige.

Publisert: 18. juli 2011 0

Norges Cup 4 i Lunde - I tekst og bilder

Tross mye regn og lavt skydekke ble det gjennomført to flotte konkurransedager i Lunde i helgen. Etter planen skulle konkurransen vare i fire dager fra torsdag til søndag. Regn på fredag og søndag sørget for at det kun ble flyging torsdag og lørdag. Michael Koch fra NTHF stakk av med seiren i konkurransen.

Publisert: 18. juli 2011 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2023
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4