Nome Flyklubb

Notodden flyplass er stengt i helgen

Notodden flyplass er stengt i helgen på grunn av modellflystevne. Noe som betyr at det heller ikke blir noe seilflyging denne helgen. Neste helg, 12. og 13. september prøver vi som vanlig igjen. Mer info kommer til uka og vi håper vær, instruktør og seilfly er med oss.

Publisert: 04. sep. 2009 0

Høstsesongen fortsetter på Notodden?

Det viser seg at slepeflyet vårt blir lengre ute enn først antatt. Flyet vil sannsynligvis bli ute for sesongen og klubben ser på alternativer. Per idag finnes det to alternativer. Det ene er å flytte all aktivitet til Notodden og avslutte sesongen der, eller å få leid inn et slepefly til Lunde.

Publisert: 25. aug. 2009 0

All aktivitet flyttes til Notodden

Pga uhell med groundlooping av Maule'en så flyttes all seilflyaktivitet til Notodden flyplass. Klubben håper på å leie inn en Cub som kan slepe på Lunde, men denne er for øyeblikket ikke ledig. Interesserte kan ta kontakt med Terje Aasane for kordinering av flyging på Notodden.

Publisert: 14. aug. 2009 0

Flyging i helgen avlyst

Den mest regntunge juli på 150 år har snart passert oss og banen på Lunde er så våt at til og med traktoren ikke får slått grasset. Det betyr at flyging førstkommende helg blir avlyst.

Publisert: 30. juli 2009 0

Fortsatt dårlig vær på Lunde

Været fortsetter den dårlige trenden med regn og atter regn. Været i helgen var bra, men manglende instruktør gjør at vi må vente lenger. Etter ryktene så er derimot Frode Sveinungsen snart klar som instruktør igjen og dette gjør situasjonen betraktelig lettere. Vi satser på flyging til helgen og vil gi nærmere beskjed om dette.

Publisert: 27. juli 2009 0

Fin dag også på onsdag

Når været endelig lettet og sola tittet frem på onsdags ettermiddag så ble også denne dagen en fin dag på Lunde. Seks slep ble gjennomført på kvelden før natta kom. Geir venter nå på oppflyging i løpet av sommeren og høsten, mens Anders stadig nærmer seg første solo på 9 år.

Publisert: 16. juli 2009 0

Årets flydag på Lunde med NRK på besøk

Det ble en minnerik dag på Lunde idag med besøk fra NRK radio. Dagen begynte skyet og tåkete men klokken tolv tittet solen fram og det ble en fantastisk fin dag. Med ni slep og grilling på kvelden så ble det jammen meg nesten som i gamle dager..

Publisert: 14. juli 2009 0

Tirsdag braker det løs på Lunde

Imorgen tirsdag så blir det en etterlengtet flydag på Lunde. Været ser lovende ut med sol hele dagen. Desverre så er også denne dagen en av få dager med bra vær skal vi tro yr.no sine langtidsvarsel. Vi får også besøk av NRK denne dagen som vil ha direkte sending fra plassen.

Publisert: 13. juli 2009 0

NRK med direktesending fra Lunde

Førstkommende tirsdag eller torsdag er det store muligheter for at vi får besøk av NRK for å gjennomføre en direktesending fra Lunde. Dette kan selvsagt bety genial reklame for oss der oppe.

Publisert: 09. juli 2009 0

Sommerleir håper på bedre vær

Første tre dagene har regnet vekk på Lunde og det har følgelig ikke vært noen aktivitet på Lunde. Det er også meldt regn videre de neste dagene. Vi håper imidlertid at været snur til helgen og at lørdag 11. juli kan bli første sommerleirdag i år.

Publisert: 06. juli 2009 0

Vi minner om sommerleiren

Vi minner om sommerleiren som etter planen starter til lørdagen (4. juli). De som er interessert i å fly kontakter enten Terje Aasane eller melder seg på, på medlemssidene våre. Der har det allerede kommet påmeldinger. Leiren skal etter planen vare til søndag 19. juli.

Publisert: 02. juli 2009 0

Fantastisk jubileum for Wings and Wheels!

Det ble en fantastisk helg på Lunde under årets Wings and Wheels. 10 års jubileum ble feiret, og det med stil. Det ble rekord hva antall besøkende gjelder. Hvor mange er fortsatt uvisst. Men noe rundt 5000 innenfor portene er et godt tips.

Publisert: 29. juni 2009 0

Viktig melding om sommerleiren

Det nærmer seg med stormskritt uke 28 og uke 29. Allerede neste lørdag (4. juli) så skal det etter planen smelle i gang. Vi trenger derimot å vite litt om hvem som kommer og ikke. Vi satser på å få "samlet" aktvitet, ikke mange dager med lite aktivitet.

Publisert: 28. juni 2009 0

Bilder fra fredagens W&W

Det har allerede kommet ut mange bilder fra fredagen på Wings and Wheels sin hjemmeside. Vi melder om kjempedag fredag, med mye folk og god stemning. Trykk på les mer for å se bildene.

Publisert: 27. juni 2009 0

Wings and Wheels er straks igang!

Da nærmer det seg, og vi kan se at vi har værgudene på vår side i år. Det ser ut til at det vil bli temperatur fra 15 grader på natten til 27 på dagen, så ta med solkrem. Se værvarsel på høyresiden av siden. Vi venter tidlig innrykk på fredag, så ta bil, motorsykkel, fly og gode venner å ta dere en tur. Vi minner om at vi har fint serveringssted med god mat og frisk drikke.

Publisert: 26. juni 2009 0

Siste flydag før W&W

Idag søndag var det siste flydag før Wings and Wheels neste helg. Terje, Simen, Anders, Ole Vidar og Knut Ivar var samlet for å få til litt flyging. Desverre kom regnværet fortere enn forventet og det ble kun en drøy timestur på Anders.

Publisert: 21. juni 2009 0

Våren i bilder på Lunde, del 2

Vi lovet flere bilder fra Lunde i vår. Her er endel flere bilder som Ole Vidar Homleid har tatt i løpet av noen mai helger. Vi begynner å få noen bilder ute på nettsiden vår nå. Likevel har vi langt å gå. Derfor lover vi at fler kommer etterhvert.

Publisert: 16. juni 2009 0

Våren i bilder på Lunde, del 1

Noen bilder har det blitt tatt på Lunde i år. Her er noen av dem. Disse er fra de aller første helgene i mai. Senere kommer det bilder fra pinsehelga i en del 2. Vi satser videre på å få fylt godt opp med bilder på sidene våre ettersom dette er god reklame for nye medlemmer og ikke minst interessant og gøy for oss gamle i "gamet".

Publisert: 11. juni 2009 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4