Nome Flyklubb

Klart for nok en forrykende helg på Nome!

Vi kan bare glede oss. Været ser bra ut, vår svenske venn SE-SVS (Specht) har meldt ETA Nome nå i kveld. Vi monterer den i morgen kl. 09.00, så er det ut og fly. Pik-3'en til Kjell skal også etter planen i lufta, så i helgen blir det veteranfly, skoling på DG/LS, passturer og mye moro for alle som tar turen.

Publisert: 31. aug. 2012 0

Seilflykonferansen på Storefjell

Seilflyseksjonen ønsker å invitere deg til høstens seilflyopplevelse - Seilflykonferansen 2012. Vi gjentar suksessen fra 2010 og samles på Storefjell og Klanten den 5.-7. oktober. Vi gjør spesielt oppmerksom på ungdomstilbudet for aktive seilflygere født i 1987 eller senere. S/NLF tilbyr her gratis overnatting i hytte og fri adgang til konferansen! Velkommen!

Publisert: 28. aug. 2012 0

Kanalen minutt for minutt i Lunde

Søndag 26. august ble en merkedag i Nome flyklubbs historie. Det ble en fantastisk minnerik dag med både seilflyging og kanalbåten Victoria passerende forbi i det direktesendte TV-programmet "Kanalen minutt for minutt". Nome flyklubb var såpass interessante at vi var i bildet godt over 10 ganger. Snakk om god reklame!

Publisert: 27. aug. 2012 0

Travel flyhelg i møte

Førstkommende helg blir det nok å gjøre for Nome flyklubbs medlemmer. Lørdag er det Flydag på Geiteryggen og Nome flyklubb skal stille på stand med DG500. Søndag er det Kanalen minutt for minutt som sendes på NRK. Der vil Nome flyklubb markere seg.

Publisert: 22. aug. 2012 0

Onsdag 22. august

Selv om værmelderne melder som de gjør om dagen, kan det fint la seg gjøre å få noen fine kveldsturer!

Publisert: 22. aug. 2012 0

Flott seilflyhelg i Lunde

Det ble to flotte dager sist helg i Lunde. Endel passturer og endel skoling. Helgens høydepunkt var utvilsomt da Vebjørn Grov Thorsen fløy sin første solo på seilfly. Det ble to soloturer og alt på turene gikk etter boka. Vi gratulerer!

Publisert: 13. aug. 2012 0

Flydagen på Geiteryggen 25. august

Lørdag 25. august stiller Nome flyklubb med stand på flydagen på Geiteryggen. Vi flyr ned Maule og DG500 på torsdag eller fredag. Håper flest mulig kan sette av denne dagen for litt rekrutteringsarbeid som alltid er sårt tiltrengt i klubben vår.

Publisert: 03. aug. 2012 1

Telemarkskanalen minutt for minutt

Søndag 26. august vil NRK dekke hele Victorias reise opp gjennom Telemarkskanalen minutt for minutt. Dette innebærer at de også passerer Lunde. Nome flyklubb ønsker å delta på dette i form av seilfly som passerer i slep og seilfly som flyr innenfor kamerarekkevidden til filmteamet.

Publisert: 30. juli 2012 1

Sommerleiren over for denne gang

Etter at de to første ukene i leiren regnet bort så fikk vi avsluttet sommerleiren med to fine uker. Vi fløy på åtte av disse dagene med totalt rundt 80 slep. Vi har nå 172 slep på Lunde i år. Noe vi er brukbart fornøyd med. Våre elever gjør fremskritt og er nær solo.

Publisert: 30. juli 2012 2

Sommerleiren fortsetter!

Etter en svært bra helg i Lunde med rundt 20 slep så fortsetter vi å fly på onsdag. Oppmøte kl 10:00 for de som ønsker å fly. Denne kvelden er det planlagt dugnad (kl 18:00). Hvis mulig så prøver vi å ta litt gjennom hele dagen. Samtidig prøver vi å få dugnaden så effektivt som mulig for å ikke forhindre flyaktiviteten.

Publisert: 23. juli 2012 0

Maule'n på 50 timer på Geiteryggen

Flyklubbens slepe- og motorfly er for tiden på Geiteryggen for 50 timers sjekk. Terje med hjelp av Anders og Vebjørn har idag tatt det aller meste av det som skal utføres på 50 timeren. Imorgen tirsdag regner vi med at vi flyr Maule'n opp til Lunde igjen og kvitterer for utført 50 timer.

Publisert: 23. juli 2012 0

Enedelig sommerleir i Lunde!

Sommerleiren smalt endelig i gang på søndag. Etter det har det vært seilflyging hver dag i Lunde. Det er meldt bra vær også onsdag. Torsdag og fredag er det litt mer usikkert før finværet igjen kommer i helgen. Se vår aktivitetskalender for mer info.

Publisert: 17. juli 2012 0

Åpen flyplass i Lunde - søndag 15. juli

Søndag 15. juli kl 11:00 holder Nome flyklubb åpen flyplass i Lunde. Kom å se hvordan dagliglivet i flyklubben vår er. Gratis inngang for alle. Vi serverer pølser og brus og du får mulighet til å se på våre fly samt bli med på en tur. Klokken 12:00 holder vi informasjonsmøte om seilflylappen for de som er litt ekstra interessert.

Publisert: 12. juli 2012 0

Bilder og video fra Wings and Wheels 2012

Her følger en liten bildeserie som den eminente fotografen Sten Arne Brunsby tok under lørdagen på Wings and Wheels i Lunde. Nyt bildene. Se også vedlagt video fra Youtube.

Publisert: 08. juli 2012 0

Reprise på fjorårets sommer?

Selv om vi ikke liker å si det. Og selv om vi vil være positive. Så ser de siste ukene mistenkelig ut som fjorårets regntunge sommer. Norgescup og første uke av sommerleiren ble avlyst denne uken og imorgen, mandag, starter uke 2 av totalt 3 uker med sommerleir.

Publisert: 08. juli 2012 0

Egil Roland har blitt seilflyinstruktør

Egil Roland fra klubben vår har denne uken utdannet seg til seilflyinstruktør på Elverum. Nome flyklubb gratulerer så mye og vi håper at han får mange nye elever å jobbe med i de kommende årene. Vi satser på en liten rapport fra Egil etterhvert.

Publisert: 08. juli 2012 0

Ny fantastisk Wings and Wheels helg!

Tross en noe usikker værmelding så ble årets Wings and Wheels nok en suksess. Det ble noe færre besøkende enn ifjor. Men med det usikre været i betraktningen så må vi si oss fornøyde. 25 fly deltok gjennom helgen. Bilder og mer tekst kommer senere.

Publisert: 02. juli 2012 0

Siste nytt før Wings and Wheels

Det nærmer seg Wings and Wheels treff i Lunde. I morgen fredag 29. juni braker det løs, og det varer hele helgen, til søndag 1. juli. Det har tidligere vært meldt endel nedbør, men været for helgen er nå langt bedre enn først spådd. Derfor håper vi på en fin helg uten stor problemer med værgudene.

Publisert: 28. juni 2012 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33