Nome Flyklubb

Liten oppsummering av mai og helgen

Tiden flyr fort når cumulusskyene pumper seg store. Vi er allerede ved utgangen av Mai, og for en fantastisk start vi har fått! 59 starter på 3 uker er strålende!! Denne helgen ble det flydd på fredag og lørdags ettermiddag og tilsammen 12 turer!

Publisert: 30. mai 2010 0

Flyging er avlyst imorgen, søndag

Det blir ingen flyging imorgen søndag. Vi har ikke fått tak i noen slepekusk og vi velger derfor å avlyse og se frem imot neste helg. Idag lørdag ble det sju slep mellom 13 og 18.

Publisert: 29. mai 2010 0

Det blir flyging imorgen, lørdag

Det blir flyging imorgen lørdag. Bendik sleper mellom 13:00 og 17:00. Det jobbes med slepeflyger før dette også. Derfor ber vi folk dobbelsjekke kalenderen vår før avreise til Lunde. Søndag er ennå uviss. Her gjelder det sammen, sjekk kalenderen før avreise til Lunde.

Publisert: 29. mai 2010 0

Informasjon om kjøp av slepelapper

Om ikke systemet har vært fullt aktivt i de senere årene så tar vi nå opp igjen systemet med slepelapper. Anders Bergane og Egil Roland har ansvaret for salg av disse lappene og det er disse man kontakter for å få kjøpt nye. Slepelappene ligger i klubbhuset og må hentes der.

Publisert: 28. mai 2010 

Flyging imorgen fredag kveld

Det vil bli flyging imorgen fredag kveld med både seilflyinstruktør og slepeflyger. Vi begynner kl 15:00. Håper mange kan komme og sørge for en fin start på helga. På lørdag og søndag mangler vi foreløpig slepeflyger. Vi kommer tilbake med mer info om dette.

Publisert: 27. mai 2010 0

Wings and Wheels, 25. - 27. juni i Lunde

Wings and Wheels er et Fly, Bil og MC treff som første gang ble arrangert sommeren 2000. Vi prøver med dette treffet å vise mangfoldet innen motorhobby. Vi har mange trofaste treffdeltagere som kommer for å treffe andre motorinteresserte.

Publisert: 24. mai 2010 0

Vi har plass til flere elever!

Klubben prøver for tiden å få rekruttert noen nye elever ved stor plakatdugnad i Grenland og Nome. Vi ønsker å gjøre oss mer synlig, slik at sjansen for at noen oppdager oss blir større.
Kjenner du noen som vil fly?

Publisert: 23. mai 2010 0

Onsdagsflyging helt til mørket kom

Geir Skjellaug forhåndsannonserte å slepe fra kl 18:00 på onsdag, ettersom han likevel skulle fly brannvakt tidligere på dagen. Dette var det mange som fikk med seg, og til og med noen nye fjes dukket opp på flyplassen.

Publisert: 20. mai 2010 0

Feiret i fly over tog!

Været er viktig for folk på 17 mai, spesielt for de som skal fly seilfly. For mens de aller fleste stresser med å få på seg finstasen og fikse seg på håret, er seilflygerne i Nome Flyklubb allerede på vei til flyplassen, til tross for et tungt og grått himmelteppe.

Publisert: 19. mai 2010 0

17. mai feires selvsagt på Lunde

Årets nasjonaldag ble som den bør gjøres feiret med norske flagg. Likevel i en noe spesiell setting for folk flest. Men ikke for Nome Flyklubbs ivrigste medlemmer. Med tre seilflygere, en instruktør og en slepeflyger så ble det utrolig nok 16 slep på nasjonaldagen. Det stoppet ikke før klokken hadde passert 19:00(!)

Publisert: 18. mai 2010 0

Hvordan er ulltråden?

Forrige helg var en god start på sesongen. Denne helgen er Steinar Øksenholt på plass med ASK-21 for å instruere. En god anledning til å se hvordan ulltråden ligger med andre ord!

Publisert: 14. mai 2010 0

Sesongstart gjennomført med fjorten slep

Årets første seilflyhelg på Lunde er forbi. Det ble en fin start med 14 slep. Tre på fredag, fire lørdag og syv søndag. De fleste turene var PFT turer. Dette må sies å være en god start og endelig er vi igang igjen! Vi har tatt endel bilder og disse kan sees her. I tillegg har Frode Sveinungsen laget en artikkel på Vardens nettsider.

Publisert: 09. mai 2010 0

Seilflyene er klar for årets sesong

Papirene på vår DG-500 har idag kommet fra tilsynet og forsikringspapirene er også i boks. Etter planen skal DG'en monteres fredag og Frode skal fly PFT. Går dette i boks, så er søndagen bankers hva gjelder flyging. I morgen er mer usikkert pga slepeflyger tilgangen. Vi informerer mer om de to dagene fortløpende via hjemmesiden.

Publisert: 07. mai 2010 0

Reklame plakatene er klare for utskrift

Nome Flyklubb har laget endel reklameplakater for nedlasting og utskrift. Håpet er at vi får spredd disse opp på alle hushjørner i nedre Telemark, men også andre steder. Klubben vil selsagt henge opp så mange som mulig rundt omkring i distriktet. Håpet er at også medlemmene bidrar med å spre disse i nærmiljøet, på e-post eller for eksempel Facebook. Bruk plakatene som du vil. Kombiner gjerne plakatene sammen.

Publisert: 06. mai 2010 0

Styremøtereferat 1. mai 2010

Det nye styrets første møtereferat er nå ute på nett. Man må logge inn på medlemssidene for å få lest dette. Se tidligere info om innlogging sendt til medlemmene. Vi minner også om at andre artikler og dokumenter nå er lagt ut på medlemssidene.

Publisert: 05. mai 2010 0

Klubbmedlem på tur med eget seilfly

Geir Lorem er medlem av Nome Flyklubb og var elev her på -80 tallet. Den gang ble han aldri ferdig, men ifjor så tok han som kjent opp igjen seilflygingen på Lunde og fikk til slutt lappen i Salangen i Troms. Nå har han sitt eget seilfly og bildet er fra utsjekksturen for kort tid siden.

Publisert: 03. mai 2010 0

Wings and Wheels planlegging 2010

Vi minner om Wings and Wheels som arrangeres 25. til 27. juni i sommer. Vi trenger som vanlig folk til å passe på flyplassaktiviteten og flyplassområdet. Dessuten så satser vi stort på passturer denne helgen i tillegg til rekruttering fra en stand. Dette er en strålende mulighet til å jobbe med rekruttering.

Publisert: 02. mai 2010 0

Årets første styremøte gjennomført

Det var idag styremøte på Lunde flyplass. Mye ble fastsatt og det ble satt enda større fokus på jobben rundt det å sikre tilgang til slepeflygere gjennom sesongen. Ellers på møtet ble prisene fastsatt og disse vil publiseres innen noen dager. Det vil også bli sendt ut infoskriv per brev i tillegg til e-poster.

Publisert: 01. mai 2010 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2023
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4