Nome Flyklubb

Vi har plass til flere elever!

Klubben prøver for tiden å få rekruttert noen nye elever ved stor plakatdugnad i Grenland og Nome. Vi ønsker å gjøre oss mer synlig, slik at sjansen for at noen oppdager oss blir større.
Kjenner du noen som vil fly?

Publisert: 23. mai 2010 2

Onsdagsflyging helt til mørket kom

Geir Skjellaug forhåndsannonserte å slepe fra kl 18:00 på onsdag, ettersom han likevel skulle fly brannvakt tidligere på dagen. Dette var det mange som fikk med seg, og til og med noen nye fjes dukket opp på flyplassen.

Publisert: 20. mai 2010 2

Feiret i fly over tog!

Været er viktig for folk på 17 mai, spesielt for de som skal fly seilfly. For mens de aller fleste stresser med å få på seg finstasen og fikse seg på håret, er seilflygerne i Nome Flyklubb allerede på vei til flyplassen, til tross for et tungt og grått himmelteppe.

Publisert: 19. mai 2010 0

17. mai feires selvsagt på Lunde

Årets nasjonaldag ble som den bør gjøres feiret med norske flagg. Likevel i en noe spesiell setting for folk flest. Men ikke for Nome Flyklubbs ivrigste medlemmer. Med tre seilflygere, en instruktør og en slepeflyger så ble det utrolig nok 16 slep på nasjonaldagen. Det stoppet ikke før klokken hadde passert 19:00(!)

Publisert: 18. mai 2010 3

Hvordan er ulltråden?

Forrige helg var en god start på sesongen. Denne helgen er Steinar Øksenholt på plass med ASK-21 for å instruere. En god anledning til å se hvordan ulltråden ligger med andre ord!

Publisert: 14. mai 2010 4

Sesongstart gjennomført med fjorten slep

Årets første seilflyhelg på Lunde er forbi. Det ble en fin start med 14 slep. Tre på fredag, fire lørdag og syv søndag. De fleste turene var PFT turer. Dette må sies å være en god start og endelig er vi igang igjen! Vi har tatt endel bilder og disse kan sees her. I tillegg har Frode Sveinungsen laget en artikkel på Vardens nettsider.

Publisert: 09. mai 2010 7

Seilflyene er klar for årets sesong

Papirene på vår DG-500 har idag kommet fra tilsynet og forsikringspapirene er også i boks. Etter planen skal DG'en monteres fredag og Frode skal fly PFT. Går dette i boks, så er søndagen bankers hva gjelder flyging. I morgen er mer usikkert pga slepeflyger tilgangen. Vi informerer mer om de to dagene fortløpende via hjemmesiden.

Publisert: 07. mai 2010 4

Reklame plakatene er klare for utskrift

Nome Flyklubb har laget endel reklameplakater for nedlasting og utskrift. Håpet er at vi får spredd disse opp på alle hushjørner i nedre Telemark, men også andre steder. Klubben vil selsagt henge opp så mange som mulig rundt omkring i distriktet. Håpet er at også medlemmene bidrar med å spre disse i nærmiljøet, på e-post eller for eksempel Facebook. Bruk plakatene som du vil. Kombiner gjerne plakatene sammen.

Publisert: 06. mai 2010 1

Styremøtereferat 1. mai 2010

Det nye styrets første møtereferat er nå ute på nett. Man må logge inn på medlemssidene for å få lest dette. Se tidligere info om innlogging sendt til medlemmene. Vi minner også om at andre artikler og dokumenter nå er lagt ut på medlemssidene.

Publisert: 05. mai 2010 0

Klubbmedlem på tur med eget seilfly

Geir Lorem er medlem av Nome Flyklubb og var elev her på -80 tallet. Den gang ble han aldri ferdig, men ifjor så tok han som kjent opp igjen seilflygingen på Lunde og fikk til slutt lappen i Salangen i Troms. Nå har han sitt eget seilfly og bildet er fra utsjekksturen for kort tid siden.

Publisert: 03. mai 2010 1

Wings and Wheels planlegging 2010

Vi minner om Wings and Wheels som arrangeres 25. til 27. juni i sommer. Vi trenger som vanlig folk til å passe på flyplassaktiviteten og flyplassområdet. Dessuten så satser vi stort på passturer denne helgen i tillegg til rekruttering fra en stand. Dette er en strålende mulighet til å jobbe med rekruttering.

Publisert: 02. mai 2010 0

Årets første styremøte gjennomført

Det var idag styremøte på Lunde flyplass. Mye ble fastsatt og det ble satt enda større fokus på jobben rundt det å sikre tilgang til slepeflygere gjennom sesongen. Ellers på møtet ble prisene fastsatt og disse vil publiseres innen noen dager. Det vil også bli sendt ut infoskriv per brev i tillegg til e-poster.

Publisert: 01. mai 2010 0

Diskusjonsforumet er nå åpent for alle

Diskusjonsforumet er nå åpent for alle. Man slipper dermed å registrere seg og det vil bli lettere å legge inn innlegg. Håper dette kan føre til økt diskusjon. Linken til forumet finner du i menyen vår eller du finner en oversikt over 5 siste innlegg i høyre infostolpe.

Publisert: 29. april 2010 0

Årsmøtet ga full inspirasjon til ny sesong

Årsmøtet sist lørdag ga håp om at årets seilflysesong kan bli svært så bra. Med nytt styre og mange ny krefter så lover det godt for årets sesong. Jobben med å planlegge årets sesong er allerede kommet langt og det jobbes iherdig med å sette opp slepeflyger og instruktør -lister. Det lukter faktisk sesongstart allerede 8. mai.

Publisert: 27. april 2010 12

IGG-Norge til Lunde på vårtreff

Førstkommende helg så kommer IGG Norge til Lunde for å ha sitt nå årlige treff på plassen. Torsdag til søndag så blir det mulig å se flotte skala modeller av både seilfly og slepefly. Hvorfor ikke sette av noen timer på plassen denne helgen? Det blir også flere andre fra klubben vår siden det er styremøte på lørdag.

Publisert: 26. april 2010 0

Flyene er klare for sesongklargjøring

Søndag ble både DG 500 og LS4'en polert og klargjort for årets sesong. Fem mann stilte opp på Lunde i det noe sure været på søndag og fikk det hele unnagjort på få timer. Torsdag vil også to representanter fra NLF prøve å blåse liv i håpet vårt for videre flyging.

Publisert: 19. april 2010 5

Vask og polering av flyene våre

Seilflyene våre trenger vask og polering før de er klare til årets sesong. Poleringsmaskin vil være tilgjengelig i helgen. Derfor så samles en gjeng der oppe på søndag fra elleve tiden for å få jobben ferdig. Vi håper så mange som mulig har mulighet på så kort varsel.

Publisert: 17. april 2010 2

Vil vi ha seilflyklubb på Lunde?

De to siste årene er år man helst vil glemme i Nome Flyklubbs historie. Klubben har blitt angrepet av det som mange klubber ellers i Norge også har fått merke. Nemlig enorm nedgang i aktivitetsnivået. Lørdag om snaut to uker så vil på mange måter sjebnen til klubben avgjøres.

Publisert: 12. april 2010 9


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33