Nome Flyklubb

Årets første styremøte gjennomført

Det var idag styremøte på Lunde flyplass. Mye ble fastsatt og det ble satt enda større fokus på jobben rundt det å sikre tilgang til slepeflygere gjennom sesongen. Ellers på møtet ble prisene fastsatt og disse vil publiseres innen noen dager. Det vil også bli sendt ut infoskriv per brev i tillegg til e-poster.

Publisert: 01. mai 2010 0

Årsmøtet ga full inspirasjon til ny sesong

Årsmøtet sist lørdag ga håp om at årets seilflysesong kan bli svært så bra. Med nytt styre og mange ny krefter så lover det godt for årets sesong. Jobben med å planlegge årets sesong er allerede kommet langt og det jobbes iherdig med å sette opp slepeflyger og instruktør -lister. Det lukter faktisk sesongstart allerede 8. mai.

Publisert: 27. april 2010 0

IGG-Norge til Lunde på vårtreff

Førstkommende helg så kommer IGG Norge til Lunde for å ha sitt nå årlige treff på plassen. Torsdag til søndag så blir det mulig å se flotte skala modeller av både seilfly og slepefly. Hvorfor ikke sette av noen timer på plassen denne helgen? Det blir også flere andre fra klubben vår siden det er styremøte på lørdag.

Publisert: 26. april 2010 0

Flyene er klare for sesongklargjøring

Søndag ble både DG 500 og LS4'en polert og klargjort for årets sesong. Fem mann stilte opp på Lunde i det noe sure været på søndag og fikk det hele unnagjort på få timer. Torsdag vil også to representanter fra NLF prøve å blåse liv i håpet vårt for videre flyging.

Publisert: 19. april 2010 0

Vask og polering av flyene våre

Seilflyene våre trenger vask og polering før de er klare til årets sesong. Poleringsmaskin vil være tilgjengelig i helgen. Derfor så samles en gjeng der oppe på søndag fra elleve tiden for å få jobben ferdig. Vi håper så mange som mulig har mulighet på så kort varsel.

Publisert: 17. april 2010 0

Vil vi ha seilflyklubb på Lunde?

De to siste årene er år man helst vil glemme i Nome Flyklubbs historie. Klubben har blitt angrepet av det som mange klubber ellers i Norge også har fått merke. Nemlig enorm nedgang i aktivitetsnivået. Lørdag om snaut to uker så vil på mange måter sjebnen til klubben avgjøres.

Publisert: 12. april 2010 0

Innkalling til årsmøte i Nome Flyklubb

År 2009 er over og vi er allerede langt ute i det nye året. I den anledning er det på tide med ett årsmøte. Møtet vil bli avholdt i klubbhuset lørdag 24. april klokken 13:00. Vi håper at så mange som mulig kan møte.

Publisert: 09. april 2010 0

Årsmøtet i mars måned?

Etter all sannsynlighet vil årsmøtet gå av stabelen i mars måned. Hvilken helg det blir er ennå usikkert men vi informerer så fort vi vet. De lovpålagte tidsfristene for innkalling vil selvfølgelig bli fulgt.

Publisert: 22. feb. 2010 0

Maule'en nærmer seg klar med ski

Maule'en vår har fått på ski i julen og står nå i hangaren på Lunde. Likevel er den ikke helt klar. Noe arbeid på bremsene gjenstår før den kan brukes. Vi håper dette blir gjort innen rimelig tid slik at våre motorflygere i klubben kan utnytte de fine vinterforholdene som er om dagen.

Publisert: 07. jan. 2010 0

Årskort for Geiteryggen kjøpes på nett

Flyeiere kan nå gå inn på skienlufthavn.no og bestille årskort og kjøpe startavgifter. Skien Lufthavns relativt nye nettsted tilbyr flere valgmuligheter for kjøp av diverse kort. Betaling ordnes også via nettsiden. Gå inn på skienlufthavn.no og kjøp dine kort.
PS! Medlemmer i Nome trenger ikke å tenke på dette mht Maule'en. Dette gjelder mest for privatfly eierne.

Publisert: 07. jan. 2010 0

God jul til klubbens medlemmer

Nome Flyklubb vil ønske alle klubbens medlemmer en riktig god jul og et godt nyttår! Desverre har vi ikke hatt den beste sesongen og neste år vil vi finne ut hva fremtiden bringer videre for flyklubben. Årsmøtet blir sannsynligvis i februar og der vil mye av fremtiden bli avgjort. Vi sees der!

Publisert: 21. des. 2009 0

Maule'en er ferdig fra verkstedet - ski skal på

Maule'en vår er endelig klar fra verkstedet på Rakkestad. Det skal nå monteres ski på Maule'en før den flys til Lunde der snøen nå ligger på banen. De andre seilflyene er forøvrig trygt plassert i hengerene sine i hangaren på Lunde.

Publisert: 18. des. 2009 0

Pakking av fly for vinteren

Lørdag 28. november klokken 10:00 blir det rydding og pakking på Lunde. Fly og utstyr skal i hangaren for vinteren og vi trenger selvsagt noen som kan bidra. Vi håper at flest mulig kan delta og det blir selvsagt også gode muligheter for å diskutere Nome Flyklubbs fremtid.

Publisert: 26. nov. 2009 0

Nome Flyklubb må gjøre grep i flyparken

Etter svært lite aktivitet i hele år, da spesielt etter fellesferien så må det nå desverre gjøres grep i klubben. Av økonomiske grunner må klubben selge sine to seilfly, DG 500 og LS4. Klubben står da igjen med et motorfly som vil kunne bringe inntekter ved blant annet brannvakt.

Publisert: 01. nov. 2009 0

Samarbeid med Seilflyhistorisk forening?

Seilflyhistorisk Forening er interessert i et samarbeid med Nome Flyklubb og dermed kunne benytte seg av stripa på Lunde. Foreningen vurderer både vinsj, Blanik og muligens et annet fly på Lunde neste år. Ennå er ingenting bestemt så følg med på sidene for mer info utover høsten.

Publisert: 27. okt. 2009 0

Nome Flyklubb trenger medlemmer til W&W

Nome Flyklubb er i akutt nød for to medlemmer som kan stille i neste års Wings and Wheels styre. Dette er bærebjelken i økonomien til Nome Flyklubb og er en livsviktig inntekt for klubben. Kunne du tenkte deg å "redde" klubben, gi beskjed til styret innen få dager. Send e-post

Publisert: 14. okt. 2009 0

Sesongen nærmer seg slutten

Det nærmer seg sesongslutt på Lunde for seilflyging. Det er selvsagt fortsatt mulig å fly, men aktiviteten den siste tiden tilsier at det kanskje vil bli minimalt utover. De som måtte ønske å fly litt mer i høst, så er det muligheter på Notodden. Terje Aasane bør da kontaktes.

Publisert: 18. sep. 2009 0

Lite aktivitet også i helga?

Det kan se ut til at det også denne helga blir rolig på seilflyfronten i Nome Flyklubb. DG'en står fortsatt på Lunde og må flyttes over til Notodden før noe mer flyging skjer. Dette kan skje i løpet av helga eller neste uke, men dette avhenger av aktiviteten.

Publisert: 12. sep. 2009 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4