Nome Flyklubb

Nyttige dokumenter for klubbens flygere

Vi har samlet en rekke nyttige dokumenter som kan være nyttig i bruk for både seilflyelever og andre flygere, personell som opererer Nome Flyklubbs fly. Disse dokumentene kan man plukke frem når vi etterhvert får regntunge høstkvelder. Selv om vi håper disse er langt unna ennå!

Publisert: 11. aug. 2010 1

Stor aktivitet tross variabelt vær

Været var ikke helt med oss tirsdag kveld. Likevel ble det åtte slep og mange fornøyde ansikter. I tillegg til noen passturer så ser det også ut til at klubben har fått enda en ny seilflyelev.

Publisert: 11. aug. 2010 1

Vi flyr tirsdag kveld kl 17:00

Imorgen tirsdag 10. august klokken 17:00 så flyr vi igjen med både seilflyinstruktør og slepeflyger. 4 elever står på startstreken og er klare for mange slep. Velkommen til Lunde for en trivelig sosial kveld. Se forøvrig kalender for mer info om påmeldte.

Publisert: 09. aug. 2010 1

Noen som er klare for litt seilflyging?

Det begynner å bli noen uker siden seilflyene våre har blitt luftet. Vårt slepefly er som kjent tilbake og vi håper at vi kan få en fin august måned på Lunde flyplass. Vi anbefaller alle å sette seg opp på kalenderen slik at vi kan få tiltrukket oss både slepeflygere og instruktører.

Publisert: 06. aug. 2010 2

Motorflyet er igjen operativt

Motorflyet LN-AEW har idag kommet tilbake til Lunde flyplass og vi kan igjen kjøre igang med full aktivitet. Både for seilflygerne og motorflygerne. Derfor anbefaller vi alle å sette seg opp på kalenderen vår slik at vi får organisert flygingen. Til helgen er det meldt bra vær, så det kan være en fin start for oss.

Publisert: 28. juli 2010 0

Snart flyr vi igjen!

Siste nytt nå er at Maulen drar til Rakkestad for å bytte starter og drevhjul imorgen tidlig. Vi håper dermed å ha flyet klart allerede fredag ettermiddag. Vi velger imidlertid å ikke fastsette noe tid for å fly igjen før reparasjonen er utført, men det er ingen tvil om at vi nærmer oss.

Publisert: 22. juli 2010 1

Motorglideren LN-GBD - utleie til medlemmer

Motorglideren som fire av våre klubbmedlemmer har kjøpt er nå tilgjengelig for klubbens medlemmer med gyldig flygebevis. Motorglideren vil også kunne bli brukt til skoling når behovet er der. Her har klubben satt opp noen premisser for hvordan det skal foregå.

Publisert: 20. juli 2010 

Maule'en skal snart på reperasjon

Vår Maule har som kjent ødelagt starteren sin og må på verksted før vi kan fortsette å fly. Delene vi trenger har ankommet. Nå må Maule'en håndstartes og flys til Rakkestad for montering av nye deler på starteren.

Publisert: 20. juli 2010 2

Et skår i gleden.

Vår arbeidshest LN-AEW har idag fått et lite illebefinnende. Starteren på flyet er gått istykker, og flyet er dermed satt på bakken inntil videre.
Vi jobber med å finne en løsning, og håper å være airborne innen kort tid. Følg status på disse sidene.

Publisert: 14. juli 2010 1

Knallgode forhold i Lunde!

Nome Flyklubb inviterte til sommerfest denne helgen, og det resulterte i uforglemmelige timer i lufta og på bakken! Det ble ikke satt noen ny pølserekord, men vi har fått en demonstrasjon på at man kan få i seg pølser på utradisjonelt vis.

Publisert: 11. juli 2010 6

Full fart på sommerleiren i Lunde

Sommerleiren har nå snart vart en uke, men det er fortsatt en uke igjen. I helgen er det meldt strålende vær og vi flyr fredag kveld, lørdag og søndag. Dobbelsjekk vår kalender for nærmere informasjon.

Publisert: 09. juli 2010 0

Den best opplevelsen jeg har hatt

Det er en vanvittig fryd å få slike tilbakemeldinger etter å ha vist frem hobbyen sin til andre, spesielt til nære venner og kjente. Til tross for litt skepsis, vi har jo ingen motor, er det hovedsaklig store glis i ansiktet etter en prøvetur i seilflyet. De er i ekstase, de skjelver av glede, og skravla går i ett!

Publisert: 08. juli 2010 0

Flyklubben og WW i lokalavisene

Både Nome Flyklubb og Wings and Wheels har vært i avisa den siste uken. I Kanalen ble det et stort oppslag i midtsiden og i Varden fikk Nome Flyklubb en strålende reportasje i avisa sist fredag.

Publisert: 05. juli 2010 1

Det skjer mye bra for tiden!

Det har vært en hektisk periode ifbm Wings & Wheels, og denne uken etter W&W har vært brukt på å forberede til sommerleir. Bla.a er hangaren lappet, LS 4 pussing påbegynt, og vi har hatt besøk av Varden. Dessuten er Kjell Michelsen på plass!

Publisert: 03. juli 2010 0

Sommerfest lørdag 10. juli

Lørdag 10. juli klokken 19:00 så braker årets sommerfest på Lunde flyplass løs. Dette er lørdagen mellom de to sommerleirukene og derfor et passende tidspunkt for morro. Vi håper på stinn brakke og en haug med grillmat, flyprat og ikke minst den vanlige juginga rundt grillbordet.

Publisert: 01. juli 2010 4

Sommerleiren står for tur

Årets sommerleir står for tur og til helgen så braker det hele løs. Vi er godt belagt med instruktør i de to ukene det varer (fra lørdag 5. juli til søndag 18. juli) og vi jobber også med at slepeflygerne kommer etter.

Publisert: 30. juni 2010 3

Første start på motorglideren

Motorglideren til Terje, Jan Tore og Jens Petter fikk igår sin første oppstart på Lunde. Motorglideren en SF25 C-Falke kom til Lunde i forrige uke fra Bergen og ble montert sent igår kveld.

Publisert: 30. juni 2010 0

Slepeflyger snart på plass

Nome Flyklubb har fått tak i en muligens to slepeflygere som er interessert i å slepe for oss. Den ene av de to er i tillegg villig til å ta opp seilflylappen fra tidligere. Den ene av de to skal hvis alt går etter planen i gang med halehjulsutsjekk til uken.

Publisert: 30. juni 2010 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33