Nome Flyklubb

Vil du ha en demotur i motorglideren?

Når seilflyene er parkert i ukedagene er det selvsagt vanskelig å få seg en tur i disse. Derfor finnes det et alternativ på Lunde flyplass som kan benyttes i ukene når det stort sett ikke er seilflyging. Motorglideren står i hangaren og den er tilgjengelige for intro/- demoturer i regi av klubben.

Publisert: 07. sep. 2010 0

Nok en fin helg på Lunde flyplass

Helgen som var ble en like fin helg som mange av våre andre topphelger i år. 20 slep i helgen i tillegg til mange turer med medlemmer som ville ha utsjekk på motorglideren. Egil Roland var blant helgens mest fornøyde med sine første soloturer. Kun 10 igjen til lappen.

Publisert: 07. sep. 2010 0

Superhelg på Lunde førstkommende helg!

Til lørdag planlegges det en stor flydag på Lunde flyplass. Seilflygerne vil prøve å få til en såkalt startdugnad der vi prøve å få så mange starter som mulig i løpet av dagen. Litt for å hjelpe klubben videre men også for vår egen del. Landingskonkurranse er obligatorisk! På kvelden, kl 19:00 feirer vi med en liten høstfest.

Publisert: 31. aug. 2010 0

Materiell til motorgliderutsjekk

Vi har publisert tre nyttige dokumenter som brukes blant annet i faget motorlære. Dokumentene vil bli brukt i eventuell undervisning til motorgliderutsjekk i klubben i løpet av vinteren, men det kan også være nyttig å lese endel på egenhånd. Se pensumliste som ligger vedlagt.

Publisert: 28. aug. 2010 0

Sannhetens øyeblikk!

Elevene i Nome Flyklubb har stor grunn til å smile bredt. I helgen fløy to av dem sine første flyturer alene i seilfly, mens en tredje tok sertifikat! Les Frodes artikkel i lokalavisa Varden.

Publisert: 24. aug. 2010 0

Årets beste helg på Lunde?

Helgen på Lunde flyplass har skaffet mange seilflygere varige minner. Etter 32 slep, 2 ganger "første solo" flyging, 1 oppflyging, acroflyging og mange, mange timer i luften var alle på Lunde flyplass svært så fornøyde med helgen. Vi i Nome Flyklubb kan være stolt av utviklingen!

Publisert: 22. aug. 2010 0

Det er meldt strålende sol i helgen

Med andre ord, vi flyr. Alt er klart for lørdag, men søndag mangler vi slepeflyger. Dette antar vi løser seg raskt slik at det blir flyging begge dager. Været skal være knallbra begge dager og vi håper på å få et snev av sommer enda en gang før høsten nærmer seg.

Publisert: 20. aug. 2010 0

Regn og våt bane setter stopper for flyging

Det har vært svært dårlig vær denne uken og det ser ikke ut til å bedre seg med det første. Gårsdagens og dagens forsøk på flyging er avlyst. Men vi følger med på været og ser ann videre i uken. Følg med på vår kalender videre for nærmere info om de andre dagene.

Publisert: 17. aug. 2010 0

Nyttige dokumenter for klubbens flygere

Vi har samlet en rekke nyttige dokumenter som kan være nyttig i bruk for både seilflyelever og andre flygere, personell som opererer Nome Flyklubbs fly. Disse dokumentene kan man plukke frem når vi etterhvert får regntunge høstkvelder. Selv om vi håper disse er langt unna ennå!

Publisert: 11. aug. 2010 0

Stor aktivitet tross variabelt vær

Været var ikke helt med oss tirsdag kveld. Likevel ble det åtte slep og mange fornøyde ansikter. I tillegg til noen passturer så ser det også ut til at klubben har fått enda en ny seilflyelev.

Publisert: 11. aug. 2010 0

Vi flyr tirsdag kveld kl 17:00

Imorgen tirsdag 10. august klokken 17:00 så flyr vi igjen med både seilflyinstruktør og slepeflyger. 4 elever står på startstreken og er klare for mange slep. Velkommen til Lunde for en trivelig sosial kveld. Se forøvrig kalender for mer info om påmeldte.

Publisert: 09. aug. 2010 0

Noen som er klare for litt seilflyging?

Det begynner å bli noen uker siden seilflyene våre har blitt luftet. Vårt slepefly er som kjent tilbake og vi håper at vi kan få en fin august måned på Lunde flyplass. Vi anbefaller alle å sette seg opp på kalenderen slik at vi kan få tiltrukket oss både slepeflygere og instruktører.

Publisert: 06. aug. 2010 0

Motorflyet er igjen operativt

Motorflyet LN-AEW har idag kommet tilbake til Lunde flyplass og vi kan igjen kjøre igang med full aktivitet. Både for seilflygerne og motorflygerne. Derfor anbefaller vi alle å sette seg opp på kalenderen vår slik at vi får organisert flygingen. Til helgen er det meldt bra vær, så det kan være en fin start for oss.

Publisert: 28. juli 2010 0

Snart flyr vi igjen!

Siste nytt nå er at Maulen drar til Rakkestad for å bytte starter og drevhjul imorgen tidlig. Vi håper dermed å ha flyet klart allerede fredag ettermiddag. Vi velger imidlertid å ikke fastsette noe tid for å fly igjen før reparasjonen er utført, men det er ingen tvil om at vi nærmer oss.

Publisert: 22. juli 2010 0

Motorglideren LN-GBD - utleie til medlemmer

Motorglideren som fire av våre klubbmedlemmer har kjøpt er nå tilgjengelig for klubbens medlemmer med gyldig flygebevis. Motorglideren vil også kunne bli brukt til skoling når behovet er der. Her har klubben satt opp noen premisser for hvordan det skal foregå.

Publisert: 20. juli 2010 

Maule'en skal snart på reperasjon

Vår Maule har som kjent ødelagt starteren sin og må på verksted før vi kan fortsette å fly. Delene vi trenger har ankommet. Nå må Maule'en håndstartes og flys til Rakkestad for montering av nye deler på starteren.

Publisert: 20. juli 2010 0

Et skår i gleden.

Vår arbeidshest LN-AEW har idag fått et lite illebefinnende. Starteren på flyet er gått istykker, og flyet er dermed satt på bakken inntil videre.
Vi jobber med å finne en løsning, og håper å være airborne innen kort tid. Følg status på disse sidene.

Publisert: 14. juli 2010 0

Knallgode forhold i Lunde!

Nome Flyklubb inviterte til sommerfest denne helgen, og det resulterte i uforglemmelige timer i lufta og på bakken! Det ble ikke satt noen ny pølserekord, men vi har fått en demonstrasjon på at man kan få i seg pølser på utradisjonelt vis.

Publisert: 11. juli 2010 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4