Nome Flyklubb

Påmelding til årets Wings and Wheels for fly

Her følger besøksinfo samt påmeldingsskjema for besøkende fly til årets Wings and Wheels treff i Lunde fredag 29. juni til søndag 1. juli. Vi ber alle som ønsker å komme luftveien om å fylle ut påmeldingsskjemaet som du finner midt i artikkelen. Les også gjennom for nyttig info om treffet.

Publisert: 24. juni 2012 0

Verdenspremiere under Wings and Wheels!

Da er det klart at det blir Verdenspremiere under Wings and Wheels på avansert formasjonsflyging mellom to fly og fallskjermhopper iført en såkalt wingsuit (vingedrakt). Fallskjermhopperen skal også prøve å få direkte vingekontakt med fly nummer 1, Rans S9 Chaos som flyr med bremseskjerm.

Publisert: 23. juni 2012 0

Regn ødelegger for seilflyging i helga

Mye nedbør i løpet av helgen, og etterfølgende tung flystripe setter en stopper for helgens seilflyging i Lunde. Lørdagen ble avlyst, og mye tyder på at søndagen lider samme skjebne. Sjekk vår kalender for mer info om.

Publisert: 23. juni 2012 0

Norgescup 4 seilfly - Lunde, Telemark

Norgescup IV- 5.-7. juli 2012. Tønsberg Seilflyklubb og Nome Flyklubb/seil ønsker deg velkommen til tre dager med Norgescup konkurranse på Lunde flyplass fra torsdag 5. til lørdag 7. juli. Se info i artikkel for påmelding.

Publisert: 19. juni 2012 0

En regntung søndag

ble slettes ikke så regntung likevel. 3 passturer var bestilt, og Frode og Egil var på plass i 11-tiden. Bendik slepte for dagen, og dukket opp like etterpå.

Publisert: 08. juni 2012 1

En spennende seilflyuke med Jenny Skavlan!

Etter en strålende uke med TV-innspilling på Lunde flyplass fløy igår Jenny Skavlan opp til test. Om hun klarte sin oppgave, det får vi ikke vite før til høsten. Da går TV-programserien "Fritt Fall" på MAX. Ønsker du og gjøre som Jenny, kom til Lunde flyplass søndag 17. juni kl 12:00. Da har vi infomøte om seilflylappen!

Publisert: 08. juni 2012 0

Opptakene fortsetter!

Opptakene på Lunde flyplass fortsetter, og TV-teamet filmer nye opptak med Jenny Skavlan. TV-serien "Fritt Fall" skal gå til høsten som en serie på 10 programmer på MAX. Ett av programmene dreier seg altså om seilflyging. Jenny har fått utfordringen: Fly seilfly, og fly et enkelt acroprogram. I morgen, torsdag kl 18:00, skal utfordringen gjennomføres etter noen hektiske dager med grunnkursing og acro-kursing.

Publisert: 06. juni 2012 0

Utfordringen er igang!

Idag har Jenny Skavlan hatt sine første seilflyturer, og er nå godt igang med opplæringen. Det er mye som skal læres på kort tid, så utfordringene står i kø. Mentor Anders Håkensen satte standarden tidligere idag, da han tok med Jenny på en luftig akrotur.

Publisert: 04. juni 2012 0

To dager igjen - så braker det løs!

Det er kun to dager til TV-innspillinga i Lunde starter. Mandag 4. juni står Jenny Skavlan og produksjonsteamet hennes klare til å filme en uke med herlig actionspekket seilflyging. Målet er å bli ferdig innen uken. Kom gjerne innom Lunde på mandag, da skal alt livet på flyplassen filmes.

Publisert: 02. juni 2012 0

Vi trenger liv under TV-innspilling

Mandag 4. juni fra ca kl. 10:00 og utover hele dagen trenger vi folk til å lage liv under de nevnte TV-innspillingene som skal foregå hele neste uke (se forrige artikkel). Vi håper at medlemmer kan ta en tur nedom for å skape litt liv. TV-selskapet ønsker nemlig å filme ferdig alt av action og dagligliv på flyplassen denne mandagen. Husk PPR!

Publisert: 30. mai 2012 0

Ekstreme utfordringer over Lunde i Telemark!

Til høsten sendes TV Norge MAX sin nye storsatsing «Fritt Fall», hvor Jenny Skavlan og Daniel Franck møter ekstreme utfordringer og tester egne grenser i elementer de vanligvis ikke behersker. Husk PPR!

Publisert: 28. mai 2012 1

Suksess på Åpen dag i Lunde

Søndag 13. mai arrangerte Nome flyklubb Åpen dag på Lunde flyplass. Det ble et populært arrangement med rundt 50 besøkende i løpet av dagen. Desverre ødela vinden for det som ville gitt mange barn og voksne fine opplevelser i lufta. Kun 5 seilflyturer ble utført og de resterende må derfor tas en annen dag.

Publisert: 15. mai 2012 0

Hva hvis det slutter å blåse?

Hadde det sluttet å blåse, ville det gledet veldig mange av de fremmøtte på åpen flyplass i Lunde søndag ettermiddag. Nome Flyklubb arrangerte åpen flyplass på gressletta i Lunde søndag ettermiddag.

Publisert: 15. mai 2012 0

Åpen flyplass i Lunde søndag 13. mai

Søndag 13. mai kl 12:00 holder Nome flyklubb åpen flyplass i Lunde. Kom å se hvordan dagliglivet i flyklubben vår er. Vi serverer pølser og brus og du får mulighet til å se på våre fly samt prøvesitte dem. Vil du opp i lufta blir det mulighet for prøvetur i seilflyene våre til spesialpris kun denne dagen (300,- per person).

Publisert: 09. mai 2012 0

Nome flyklubb på nattåpent i Skien

Nome flyklubb stiller på stand under nattåpent i Skien torsdag 10. mai! Vil du ta et av seilflyene våre i nærmere øyesyn, møt opp på vår stand i Bryggeparken ved Cafe Tullis i Skien for å prøvesitte og høre oss fortelle om seilflyging!

Publisert: 08. mai 2012 0

Fantastiske dager i Lunde

Seilflysesongen er igang i Lunde og vi har på en uke hatt rundt 25 slep. Rett og slett fantastiske dager! Denne helgen er det også flyging og vi satser på lange fine turer for våre medlemmer. Har du som ikke er medlem lyst til å prøve seilfly? Ta turen innom flyplassen vår i Lunde eller ring 92 25 47 46 for mer info.

Publisert: 05. mai 2012 1

Vellykket sesongstart idag

Dagens sesongstart i Lunde var svært så vellykket. I perfekt samarbeid med IGG Norge ble 9 slep gjennomført på Lunde flyplass. IGG Norge har modellflytreff denne langhelgen på Lunde og blir her sammen med oss både mandag og tirsdag.

Publisert: 29. april 2012 0

Oppstart imorgen søndag

Imorgen søndag 22. april kl 10:00 møtes vi på flyplassen i Lunde for mulig sesongstart. Vi har litt arbeid igjen på flyene. Planen er å montere DG500. Ellers skal den være klar. Kroppen på LS4 skal rubbes og poleres. Da LS4'en være klar til årlig kontroll. Vi vil med andre ord bare ha DG'en klar for flyging imorgen.

Publisert: 21. april 2012 1


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33