Nome Flyklubb

Sommerleir er igang

Første mandag i sommerleiren ble benyttet til klargjøring av diverse fly før flyging for alvor starter tirsdag. K8 og Slingsby T31 ble montert. Klubben har nå 4 luftdyktige fly klare til bruk under hele sommerleiren. Velkommen til Lunde for flyging!

Publisert: 06. juli 2015 0

Alt klart for sommerleir i Lunde!

Lørdag 4. juli starter årets sommerleir i Lunde. Vi holder på i hele 16 dager til søndag 19. juli. Vi har slepeflyger alle dager, samt instruktør så og si alle dager. Sjekk vår onlinekalender og sett deg opp på flyging. Det blir selvsagt mye sosialt med grilling og helt sikkert noe godt å drikke noen av dagene. Flere har allerede sagt de kommer med telt/campingvogn. Kom du også vel!

Publisert: 04. juli 2015 0

Supre forhold og godt vær i vente på årets Wings & Wheels

Det meldes godt vær til helgens Wings & Wheels treff, og vi kan melde om gode baneforhold. Sjekk linken for mer info for besøkende fly.

Publisert: 25. juni 2015 0

Vind og regn første helgen i juni

Første helgen i juni ble ingen suksess for seilflygerne i klubben. Natt til lørdag kom det mye regn, noe som gjorde banen litt i våteste laget. Det ble heller ikke den helt store termikkdagen, så da lot vi like godt flyene stå, og sparte oss for en flyvask. Dessverre så måtte vi avlyse en passtur pga dette.

Publisert: 08. juni 2015 0

Gardermoen SFK på besøk i Lunde

Forrige helg hadde vi besøk fra Gardermoen seilflyklubb, og vi lar deres "Delta Echo" på termikkjakt over Lifjell være et bilde av en flott seilflyhelg. Selv med tragisk vær på lørdag, ble det en fin helg. Vi fikk fløyet en del plassutsjekker på fredag ettermiddag/kveld, og mange og lange turer ble fløyet på søndag.

Publisert: 05. juni 2015 0

Dugnader ifbm. WW 2015

Det nærmer seg Wings & Wheels og det er som vanlig behov for dugnad i forkant av treffet. Det har blitt satt opp endel dager til dugnad. Vi håper så mange som mulig har anledning til å sette av noen dager til dette også i forkant av treffet.

Publisert: 30. mai 2015 0

Dugnad onsdag 10. juni kl 18

Onsdag 10. juni kl 18 blir det dugnad på flyplassen i Lunde. Oppgaver blir som følger: Rydde ut av hangar og gjøre plass til scene innerste i hangar som skal brukes under Wings & Wheels. Vi trenger endel mann som kan løfte litt!

Publisert: 24. mai 2015 0

Med fly til årets Wings & Wheels?

Årets Wings & Wheels treff arrangerers fredag 26. til søndag 28. juni. Ta turen til Lunde i Telemark og bli med på den store festen. Ønsker du å komme med fly til treffet, les denne artikkelen, og du får all info du trenger.

Publisert: 24. mai 2015 0

Mye flyging i kristihimmelfartshelgen

Det har vært stor aktivitet de siste dagen på Lunde flyplass. DG500, Ventus, K8, Mosquito har alle vært i luften i løpet av de siste dagene. Kjetil Nordheim var på besøk og fikk prøve både DG og K8. Vi gratulerer også Åsmund Rønningen med første tur i K8 fredag 14. mai.

Publisert: 15. mai 2015 0

Vellykket Antonov/seilflydag i Lunde

Åtte blide passasjerer reiste tidlig om morgenen søndag 10. mai avgårde fra Geiteryggen i Russian Warbirds sin Antonov AN-2 opp til Lunde flyplass. Her ble de mottatt av Nome flyklubbs mannskap og i tur og orden sendt opp i luften for en tur med seilfly (m/instruktør). Grillmat ble fortært i det flotte været, før returen til Geiteryggen med AN2'en ble gjennomført.

Publisert: 11. mai 2015 0

Intensivkurs seilflygerlappen

Fra og med lørdag 4. juli til og med søndag 19. juli flyr vi hver dag i 16 dager på Lunde flyplass. Drømmer du om å ta seilflylappen? Da kan du starte opplæring lørdag 4. juli og fly solo (alene uten instruktør) i løpet av disse 16 dagene. Er du superflink og alt klaffer med vær er det faktisk mulig å komme svært nær et seilflygerbevis! Les mer om dette i artikkelen.

Publisert: 05. mai 2015 0

Vi trenger nye slepeflygere!

Nome flyklubb trenger nye slepeflygere for vår aktivitet fra Lunde flyplass i Telemark. Har du lyst til å oppleve spennende flyging med vår Maule MX-7? Ta kontakt med oss på anders@bergane.no.

Publisert: 04. mai 2015 0

Klart for ny flott seilflyhelg

Våre instruktører og slepeflygere er nå godt oppdaterte og klare til å ta imot elever og andre seilflygere førstkommende helg. Vi har instruktør og slepeflyger begge dager. Sett deg opp på vår kalender idag!

Publisert: 28. april 2015 0

Vel gjennomført instruktør helg

Vårt lille oppfriskningskurs for våre seilflyinstruktører ble gjennomført i helgen med stor suksess. Teori igår og flyging i dag. La oss håpe dette sørger for at vår seilflykalender blir fylt opp med instruktører i tiden fremover. Bendik, Ketil, Olav, Terje og Frode deltok på kurset som var et opplegg laget av Egil. Takk også til Ingar Pedersen som bistod med sin IK1 kompetanse.

Publisert: 26. april 2015 0

Oppstartsdugnad og første seilflydag

Onsdag kveld møtte syv ivrige medlemmer opp for å gjøre flyplassen og seilflyene vårklare. Topp innsats fra alle fremmøtte gjorde at vi faktisk ble ferdige med alt vi skulle. Torsdag tyvstartet vi seilflysesongen og Egil fikk sine 3 påkrevde starter før sesongen for alvor starter søndag med flyging under den utvidede PFT-I helgen for våre instruktører.

Publisert: 25. april 2015 0

Bli seilflyger nå i sommer!

Seilflyging er en av de minst kjente idrettsgrener vi har, men samtidig gir denne aktiviteten – hobbyen, utøveren de mest fantastiske opplevelser. På sitt beste drives seilflyging langt inn over skoger og fjell, helt ute av syne for publikum. Ta deg en uforpliktende prøvetur i seilfly med en erfaren instruktør i Nome flyklubb.

Publisert: 24. april 2015 

Kanalglide 2015

Det er med stor glede vi ønsker velkommen til Kanalglide 2015!
Sett av tiden fra 15. til 18.(19.) juli for seilflyopplevelser i flott Telemarksnatur!

Publisert: 17. april 2015 0

Vårdugnad onsdag 22. april kl. 17

Nå nærmer det seg veldig sesongstart! Banen i Lunde er dessverre litt for bløt enda. Men om et par helger bør alt være klart. Derfor kaller vi inn til dugnad onsdag 22. april fra kl. 17 og utover. Vi håper på god deltagelse som vanlig, slik at vi får gjort alt klart.

Publisert: 07. april 2015 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33