Nome Flyklubb

Informasjonsmøte mandag 25. januar kl. 18

Mandag 25. januar kl 18:00 har vi informasjonsmøte i klubbhuset på Geiteryggen, sammen med flygerne i Grenland Flyklubb. Vi håper alle som er nysgjerrige på å begynne og fly seilfly, motorfly eller mikrofly tar turen dit for mer informasjon

Publisert: 16. jan. 2016 0

Årets julebord - lørdag 5. des kl 18

Vi har gleden av å invitere deg til julebord i Nome Flyklubb, lørdag 5. desember kl 18:00! Den store begivenheten finner sted i klubbhuset vårt, og det vil bli servert juletallerken med dessert. Drikkevarer ber vi dere ta med selv. Påmelding utføres i bunn av selve artikkelen.

Publisert: 14. nov. 2015 0

Flott sesongavslutning - takk for i år!

Da var seilflysesongen over for i år. Selv etter en litt laber høst så rundet vi over 300 slep i Lunde. Totalt nærmet vi oss 400 slep hvis vi tar med DG'ens besøk på Elverum. Det har vi ikke klart på rundt ti år. En stor takk til alle som gjorde dette mulig! Vi håper på samme gode flyt neste år.

Publisert: 27. okt. 2015 0

Avsluttningshelg i Lunde

Helgen 24-25. oktober avslutter vi seilflysesongen i Lunde. Dette betyr flyging med avsluttende nedpakking av fly og utstyr. Vi har allerede pakket det meste, så det vil bli god tid til flyging. I utgangspunktet ønsker vi å fly begge dager. Skulle vi ikke bli nok folk begge dager, samler vi aktiviteten til en av dagene. Sett dere derfor opp på vår kalender slik at vi kan koordinere det hele.

Publisert: 15. okt. 2015 0

Åpen Flyplass søndag 11. oktober

Nome Flyklubb inviterer til Åpen Flyplass på Lunde flyplass søndag 11. oktober fra kl. 12:00. Klubben åpner dørene for alle som vil ned å se hva vi holder på med i klubben vår. Vil du opp i lufta blir det mulighet for prøvetur i seilfly til spesialpris kun denne dagen (500,- per tur).

Publisert: 22. aug. 2015 0

Lyst til å bli seilflyger?

Sommeren er på hell men seilflyaktiviteten fortsetter i Nome flyklubb til godt utpå høsten. Dermed er det ennå gode muligheter til å oppfylle din flygerdrøm. Har du lyst til å bli seilflyger i vår klubb? Les mer om dette og hvordan DU kan bli seilflyger!

Publisert: 22. aug. 2015 0

Åsmund Rønningen ny seilflypilot!

Da kan vi GRATULERE Åsmund Rønningen med flygebevis! Hipp hipp Hurra! Kontrollant Steinar Øksenholt var fornøyd med dagens flyging, og en lettet Åsmund er endelig i mål, etter to års innsats. Vi fikk riktignok ikke fløyet han opp på 17-års dagen, men det tror jeg spiller mindre rolle i dag Grattis Åsmund, og velkommen som "sertifikatpilot"!

Publisert: 15. juli 2015 0

Sommerleir er igang

Første mandag i sommerleiren ble benyttet til klargjøring av diverse fly før flyging for alvor starter tirsdag. K8 og Slingsby T31 ble montert. Klubben har nå 4 luftdyktige fly klare til bruk under hele sommerleiren. Velkommen til Lunde for flyging!

Publisert: 06. juli 2015 0

Alt klart for sommerleir i Lunde!

Lørdag 4. juli starter årets sommerleir i Lunde. Vi holder på i hele 16 dager til søndag 19. juli. Vi har slepeflyger alle dager, samt instruktør så og si alle dager. Sjekk vår onlinekalender og sett deg opp på flyging. Det blir selvsagt mye sosialt med grilling og helt sikkert noe godt å drikke noen av dagene. Flere har allerede sagt de kommer med telt/campingvogn. Kom du også vel!

Publisert: 04. juli 2015 0

Supre forhold og godt vær i vente på årets Wings & Wheels

Det meldes godt vær til helgens Wings & Wheels treff, og vi kan melde om gode baneforhold. Sjekk linken for mer info for besøkende fly.

Publisert: 25. juni 2015 0

Vind og regn første helgen i juni

Første helgen i juni ble ingen suksess for seilflygerne i klubben. Natt til lørdag kom det mye regn, noe som gjorde banen litt i våteste laget. Det ble heller ikke den helt store termikkdagen, så da lot vi like godt flyene stå, og sparte oss for en flyvask. Dessverre så måtte vi avlyse en passtur pga dette.

Publisert: 08. juni 2015 0

Gardermoen SFK på besøk i Lunde

Forrige helg hadde vi besøk fra Gardermoen seilflyklubb, og vi lar deres "Delta Echo" på termikkjakt over Lifjell være et bilde av en flott seilflyhelg. Selv med tragisk vær på lørdag, ble det en fin helg. Vi fikk fløyet en del plassutsjekker på fredag ettermiddag/kveld, og mange og lange turer ble fløyet på søndag.

Publisert: 05. juni 2015 0

Dugnader ifbm. WW 2015

Det nærmer seg Wings & Wheels og det er som vanlig behov for dugnad i forkant av treffet. Det har blitt satt opp endel dager til dugnad. Vi håper så mange som mulig har anledning til å sette av noen dager til dette også i forkant av treffet.

Publisert: 30. mai 2015 0

Dugnad onsdag 10. juni kl 18

Onsdag 10. juni kl 18 blir det dugnad på flyplassen i Lunde. Oppgaver blir som følger: Rydde ut av hangar og gjøre plass til scene innerste i hangar som skal brukes under Wings & Wheels. Vi trenger endel mann som kan løfte litt!

Publisert: 24. mai 2015 0

Med fly til årets Wings & Wheels?

Årets Wings & Wheels treff arrangerers fredag 26. til søndag 28. juni. Ta turen til Lunde i Telemark og bli med på den store festen. Ønsker du å komme med fly til treffet, les denne artikkelen, og du får all info du trenger.

Publisert: 24. mai 2015 0

Mye flyging i kristihimmelfartshelgen

Det har vært stor aktivitet de siste dagen på Lunde flyplass. DG500, Ventus, K8, Mosquito har alle vært i luften i løpet av de siste dagene. Kjetil Nordheim var på besøk og fikk prøve både DG og K8. Vi gratulerer også Åsmund Rønningen med første tur i K8 fredag 14. mai.

Publisert: 15. mai 2015 0

Vellykket Antonov/seilflydag i Lunde

Åtte blide passasjerer reiste tidlig om morgenen søndag 10. mai avgårde fra Geiteryggen i Russian Warbirds sin Antonov AN-2 opp til Lunde flyplass. Her ble de mottatt av Nome flyklubbs mannskap og i tur og orden sendt opp i luften for en tur med seilfly (m/instruktør). Grillmat ble fortært i det flotte været, før returen til Geiteryggen med AN2'en ble gjennomført.

Publisert: 11. mai 2015 0

Intensivkurs seilflygerlappen

Fra og med lørdag 4. juli til og med søndag 19. juli flyr vi hver dag i 16 dager på Lunde flyplass. Drømmer du om å ta seilflylappen? Da kan du starte opplæring lørdag 4. juli og fly solo (alene uten instruktør) i løpet av disse 16 dagene. Er du superflink og alt klaffer med vær er det faktisk mulig å komme svært nær et seilflygerbevis! Les mer om dette i artikkelen.

Publisert: 05. mai 2015 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4