Nome Flyklubb

Første start på motorglideren

Motorglideren til Terje, Jan Tore og Jens Petter fikk igår sin første oppstart på Lunde. Motorglideren en SF25 C-Falke kom til Lunde i forrige uke fra Bergen og ble montert sent igår kveld.

Publisert: 30. juni 2010 0

Slepeflyger snart på plass

Nome Flyklubb har fått tak i en muligens to slepeflygere som er interessert i å slepe for oss. Den ene av de to er i tillegg villig til å ta opp seilflylappen fra tidligere. Den ene av de to skal hvis alt går etter planen i gang med halehjulsutsjekk til uken.

Publisert: 30. juni 2010 0

Wings and Wheels vel gjennomført

Snaut 3500 tilskuere fikk med seg årets store begivenhet i Lunde. Årets Wings and Wheels bød som vanlig på alt innen bil, fly og mc. Det ble en kraftig opptur for flydelen av arrangementet der vi fikk besøk av totalt 50 fly i løpet av helgen.

Publisert: 30. juni 2010 0

Informasjonsmøte om seilflygerlappen

Fredag 2. juli klokken 18:00 holder Nome Flyklubb informasjonsmøte om veien til seilflygersertifikatet. Du får vite alt det du trenger å vite og du får også mulighet til å kjøpe deg en prøvetur i seilfly etter møtet. Det vil også bli gitt informasjon om klubbens motorflyaktiviteter hvis det er ønskelig. Det blir enkel servering.

Publisert: 29. juni 2010 0

Wings and Wheels for ellevte gang

Det nærmer seg med stormskritt Wings and Wheels 2010. Fjoråret var en stor suksess og vi håper på en enda større opplevelse i år. For oss flygale så kommer mange av godbitene som finnes i Norge. Vi har blant annet en forespørsel ute på P51 Mustang. Dette er foreløpig ikke bekreftet.

Publisert: 22. juni 2010 0

En frisk helg er over!

Kraftig vind har hindret oss i å fly på lørdag, men søndag fikk vi luftet vingene. Årets første infomøte er også gjennomført, med et par nye fjes på plass. Gode flyforhold på søndag fikk gliset frem hos mange.

Publisert: 20. juni 2010 0

Med TV Telemark på vingene

Onsdag i denne uken var TV Telemark med opp i seilfly på Lunde og lagde en strålende reportasje. Vi håper den kan bidra til rekruttering. Se innslaget i hele kveld på TV Telemark (fredag) eller følg linken her og se den på Web-TV.

Publisert: 18. juni 2010 0

Styremøtereferater ute på nett

Vi minner om at de to siste styremøtereferatene ligger ute på våre medlemssider. Dette kan være nyttig lesning for de som vil holde seg oppdatert på hva som faktisk skjer og blir gjort i styret. Dessuten ligger det mye nyttige dokumenter som sjekklister håndbøker for flyene våre der. I tillegg til klubbregler og andre regler.

Publisert: 14. juni 2010 0

Viktig med innbetalinger fra medlemmer

Som kanskje kjent for de fleste så sitter ikke Nome Flyklubb på enorme pengesummer. Derfor er det viktig at de som flyr til en hver tid betaler inn det de skylder. Dette gjelder spesielt seilflygerne der totalt 8050,- skal betales inn for å kunne fly med årsabonnement.

Publisert: 14. juni 2010 0

Kjempeflott søndag på Lunde

Det så meget grått ut tidlig på søndagsformiddagen, men termikkprognosen skulle vise seg å ha rett litt senere. Strålende sol bredte seg nemlig over hele Lunde flyplass og det ble en riktig så fin dag med 12 slep.

Publisert: 13. juni 2010 0

Info til besøkende og deltagende fly under årets Wings and Wheels i Lunde

Wings & Wheels arrangeres for ellevte gang 25. - 27. juni 2010 og er Norges største Fly, Bil og MC treff med flere tusen besøkende. Treffet holdes på Lunde flyplass, i hjertet av Telemark, vis a vis Telemarkskanalen i vakre naturomgivelser.

Publisert: 12. juni 2010 0

Flyging på søndag, men regn lørdag

Vi satser på at værgudene er på vår side og gjennomfører flyging på søndag. Lørdag er det meldt endel regn samtidig som vi er usikre på slepeflyger/instruktør. Derfor samler vi det hele til søndag da været ser bedre ut da. Følg med på kalenderen vår for info søndag morgen om været, slik at du unngår bomtur til Lunde.

Publisert: 11. juni 2010 0

Vi gratulerer Anders med sin soloflyging!

Endelig er Anders Bergane igang med soloflygingen. På onsdag tok han sin første solotur på 10 år. Vi gratulerer!

Publisert: 03. juni 2010 0

Vi minner om ekstraflyging onsdag

Det vil ikveld bli ekstraflyging på Lunde flyplass. Allerede så er fem seilflygere påmeldt. Vi stiller også med slepeflyger og instruktør, selvsagt. Sjekk vår kalender og meld deg på. Velkommen til midtukemorro!

Publisert: 02. juni 2010 

Liten oppsummering av mai og helgen

Tiden flyr fort når cumulusskyene pumper seg store. Vi er allerede ved utgangen av Mai, og for en fantastisk start vi har fått! 59 starter på 3 uker er strålende!! Denne helgen ble det flydd på fredag og lørdags ettermiddag og tilsammen 12 turer!

Publisert: 30. mai 2010 0

Flyging er avlyst imorgen, søndag

Det blir ingen flyging imorgen søndag. Vi har ikke fått tak i noen slepekusk og vi velger derfor å avlyse og se frem imot neste helg. Idag lørdag ble det sju slep mellom 13 og 18.

Publisert: 29. mai 2010 0

Det blir flyging imorgen, lørdag

Det blir flyging imorgen lørdag. Bendik sleper mellom 13:00 og 17:00. Det jobbes med slepeflyger før dette også. Derfor ber vi folk dobbelsjekke kalenderen vår før avreise til Lunde. Søndag er ennå uviss. Her gjelder det sammen, sjekk kalenderen før avreise til Lunde.

Publisert: 29. mai 2010 0

Informasjon om kjøp av slepelapper

Om ikke systemet har vært fullt aktivt i de senere årene så tar vi nå opp igjen systemet med slepelapper. Anders Bergane og Egil Roland har ansvaret for salg av disse lappene og det er disse man kontakter for å få kjøpt nye. Slepelappene ligger i klubbhuset og må hentes der.

Publisert: 28. mai 2010 

Flyging imorgen fredag kveld

Det vil bli flyging imorgen fredag kveld med både seilflyinstruktør og slepeflyger. Vi begynner kl 15:00. Håper mange kan komme og sørge for en fin start på helga. På lørdag og søndag mangler vi foreløpig slepeflyger. Vi kommer tilbake med mer info om dette.

Publisert: 27. mai 2010 0

Wings and Wheels, 25. - 27. juni i Lunde

Wings and Wheels er et Fly, Bil og MC treff som første gang ble arrangert sommeren 2000. Vi prøver med dette treffet å vise mangfoldet innen motorhobby. Vi har mange trofaste treffdeltagere som kommer for å treffe andre motorinteresserte.

Publisert: 24. mai 2010 0

Vi har plass til flere elever!

Klubben prøver for tiden å få rekruttert noen nye elever ved stor plakatdugnad i Grenland og Nome. Vi ønsker å gjøre oss mer synlig, slik at sjansen for at noen oppdager oss blir større.
Kjenner du noen som vil fly?

Publisert: 23. mai 2010 0

Onsdagsflyging helt til mørket kom

Geir Skjellaug forhåndsannonserte å slepe fra kl 18:00 på onsdag, ettersom han likevel skulle fly brannvakt tidligere på dagen. Dette var det mange som fikk med seg, og til og med noen nye fjes dukket opp på flyplassen.

Publisert: 20. mai 2010 0

Feiret i fly over tog!

Været er viktig for folk på 17 mai, spesielt for de som skal fly seilfly. For mens de aller fleste stresser med å få på seg finstasen og fikse seg på håret, er seilflygerne i Nome Flyklubb allerede på vei til flyplassen, til tross for et tungt og grått himmelteppe.

Publisert: 19. mai 2010 0

17. mai feires selvsagt på Lunde

Årets nasjonaldag ble som den bør gjøres feiret med norske flagg. Likevel i en noe spesiell setting for folk flest. Men ikke for Nome Flyklubbs ivrigste medlemmer. Med tre seilflygere, en instruktør og en slepeflyger så ble det utrolig nok 16 slep på nasjonaldagen. Det stoppet ikke før klokken hadde passert 19:00(!)

Publisert: 18. mai 2010 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4