Nome Flyklubb

Det blir flyging imorgen, lørdag

Det blir flyging imorgen lørdag. Bendik sleper mellom 13:00 og 17:00. Det jobbes med slepeflyger før dette også. Derfor ber vi folk dobbelsjekke kalenderen vår før avreise til Lunde. Søndag er ennå uviss. Her gjelder det sammen, sjekk kalenderen før avreise til Lunde.

Publisert: 29. mai 2010 0

Flyging imorgen fredag kveld

Det vil bli flyging imorgen fredag kveld med både seilflyinstruktør og slepeflyger. Vi begynner kl 15:00. Håper mange kan komme og sørge for en fin start på helga. På lørdag og søndag mangler vi foreløpig slepeflyger. Vi kommer tilbake med mer info om dette.

Publisert: 27. mai 2010 0

Wings and Wheels, 25. - 27. juni i Lunde

Wings and Wheels er et Fly, Bil og MC treff som første gang ble arrangert sommeren 2000. Vi prøver med dette treffet å vise mangfoldet innen motorhobby. Vi har mange trofaste treffdeltagere som kommer for å treffe andre motorinteresserte.

Publisert: 24. mai 2010 0

Vi har plass til flere elever!

Klubben prøver for tiden å få rekruttert noen nye elever ved stor plakatdugnad i Grenland og Nome. Vi ønsker å gjøre oss mer synlig, slik at sjansen for at noen oppdager oss blir større.
Kjenner du noen som vil fly?

Publisert: 23. mai 2010 0

Onsdagsflyging helt til mørket kom

Geir Skjellaug forhåndsannonserte å slepe fra kl 18:00 på onsdag, ettersom han likevel skulle fly brannvakt tidligere på dagen. Dette var det mange som fikk med seg, og til og med noen nye fjes dukket opp på flyplassen.

Publisert: 20. mai 2010 0

Feiret i fly over tog!

Været er viktig for folk på 17 mai, spesielt for de som skal fly seilfly. For mens de aller fleste stresser med å få på seg finstasen og fikse seg på håret, er seilflygerne i Nome Flyklubb allerede på vei til flyplassen, til tross for et tungt og grått himmelteppe.

Publisert: 19. mai 2010 0

17. mai feires selvsagt på Lunde

Årets nasjonaldag ble som den bør gjøres feiret med norske flagg. Likevel i en noe spesiell setting for folk flest. Men ikke for Nome Flyklubbs ivrigste medlemmer. Med tre seilflygere, en instruktør og en slepeflyger så ble det utrolig nok 16 slep på nasjonaldagen. Det stoppet ikke før klokken hadde passert 19:00(!)

Publisert: 18. mai 2010 0

Hvordan er ulltråden?

Forrige helg var en god start på sesongen. Denne helgen er Steinar Øksenholt på plass med ASK-21 for å instruere. En god anledning til å se hvordan ulltråden ligger med andre ord!

Publisert: 14. mai 2010 0

Sesongstart gjennomført med fjorten slep

Årets første seilflyhelg på Lunde er forbi. Det ble en fin start med 14 slep. Tre på fredag, fire lørdag og syv søndag. De fleste turene var PFT turer. Dette må sies å være en god start og endelig er vi igang igjen! Vi har tatt endel bilder og disse kan sees her. I tillegg har Frode Sveinungsen laget en artikkel på Vardens nettsider.

Publisert: 09. mai 2010 0

Seilflyene er klar for årets sesong

Papirene på vår DG-500 har idag kommet fra tilsynet og forsikringspapirene er også i boks. Etter planen skal DG'en monteres fredag og Frode skal fly PFT. Går dette i boks, så er søndagen bankers hva gjelder flyging. I morgen er mer usikkert pga slepeflyger tilgangen. Vi informerer mer om de to dagene fortløpende via hjemmesiden.

Publisert: 07. mai 2010 0

Klubbmedlem på tur med eget seilfly

Geir Lorem er medlem av Nome Flyklubb og var elev her på -80 tallet. Den gang ble han aldri ferdig, men ifjor så tok han som kjent opp igjen seilflygingen på Lunde og fikk til slutt lappen i Salangen i Troms. Nå har han sitt eget seilfly og bildet er fra utsjekksturen for kort tid siden.

Publisert: 03. mai 2010 0

Wings and Wheels planlegging 2010

Vi minner om Wings and Wheels som arrangeres 25. til 27. juni i sommer. Vi trenger som vanlig folk til å passe på flyplassaktiviteten og flyplassområdet. Dessuten så satser vi stort på passturer denne helgen i tillegg til rekruttering fra en stand. Dette er en strålende mulighet til å jobbe med rekruttering.

Publisert: 02. mai 2010 0

Årets første styremøte gjennomført

Det var idag styremøte på Lunde flyplass. Mye ble fastsatt og det ble satt enda større fokus på jobben rundt det å sikre tilgang til slepeflygere gjennom sesongen. Ellers på møtet ble prisene fastsatt og disse vil publiseres innen noen dager. Det vil også bli sendt ut infoskriv per brev i tillegg til e-poster.

Publisert: 01. mai 2010 0

Årsmøtet ga full inspirasjon til ny sesong

Årsmøtet sist lørdag ga håp om at årets seilflysesong kan bli svært så bra. Med nytt styre og mange ny krefter så lover det godt for årets sesong. Jobben med å planlegge årets sesong er allerede kommet langt og det jobbes iherdig med å sette opp slepeflyger og instruktør -lister. Det lukter faktisk sesongstart allerede 8. mai.

Publisert: 27. april 2010 0

IGG-Norge til Lunde på vårtreff

Førstkommende helg så kommer IGG Norge til Lunde for å ha sitt nå årlige treff på plassen. Torsdag til søndag så blir det mulig å se flotte skala modeller av både seilfly og slepefly. Hvorfor ikke sette av noen timer på plassen denne helgen? Det blir også flere andre fra klubben vår siden det er styremøte på lørdag.

Publisert: 26. april 2010 0

Flyene er klare for sesongklargjøring

Søndag ble både DG 500 og LS4'en polert og klargjort for årets sesong. Fem mann stilte opp på Lunde i det noe sure været på søndag og fikk det hele unnagjort på få timer. Torsdag vil også to representanter fra NLF prøve å blåse liv i håpet vårt for videre flyging.

Publisert: 19. april 2010 0

Vask og polering av flyene våre

Seilflyene våre trenger vask og polering før de er klare til årets sesong. Poleringsmaskin vil være tilgjengelig i helgen. Derfor så samles en gjeng der oppe på søndag fra elleve tiden for å få jobben ferdig. Vi håper så mange som mulig har mulighet på så kort varsel.

Publisert: 17. april 2010 0

Vil vi ha seilflyklubb på Lunde?

De to siste årene er år man helst vil glemme i Nome Flyklubbs historie. Klubben har blitt angrepet av det som mange klubber ellers i Norge også har fått merke. Nemlig enorm nedgang i aktivitetsnivået. Lørdag om snaut to uker så vil på mange måter sjebnen til klubben avgjøres.

Publisert: 12. april 2010 0

Innkalling til årsmøte i Nome Flyklubb

År 2009 er over og vi er allerede langt ute i det nye året. I den anledning er det på tide med ett årsmøte. Møtet vil bli avholdt i klubbhuset lørdag 24. april klokken 13:00. Vi håper at så mange som mulig kan møte.

Publisert: 09. april 2010 0

Årsmøtet i mars måned?

Etter all sannsynlighet vil årsmøtet gå av stabelen i mars måned. Hvilken helg det blir er ennå usikkert men vi informerer så fort vi vet. De lovpålagte tidsfristene for innkalling vil selvfølgelig bli fulgt.

Publisert: 22. feb. 2010 0

Maule'en nærmer seg klar med ski

Maule'en vår har fått på ski i julen og står nå i hangaren på Lunde. Likevel er den ikke helt klar. Noe arbeid på bremsene gjenstår før den kan brukes. Vi håper dette blir gjort innen rimelig tid slik at våre motorflygere i klubben kan utnytte de fine vinterforholdene som er om dagen.

Publisert: 07. jan. 2010 0

Årskort for Geiteryggen kjøpes på nett

Flyeiere kan nå gå inn på skienlufthavn.no og bestille årskort og kjøpe startavgifter. Skien Lufthavns relativt nye nettsted tilbyr flere valgmuligheter for kjøp av diverse kort. Betaling ordnes også via nettsiden. Gå inn på skienlufthavn.no og kjøp dine kort.
PS! Medlemmer i Nome trenger ikke å tenke på dette mht Maule'en. Dette gjelder mest for privatfly eierne.

Publisert: 07. jan. 2010 0

God jul til klubbens medlemmer

Nome Flyklubb vil ønske alle klubbens medlemmer en riktig god jul og et godt nyttår! Desverre har vi ikke hatt den beste sesongen og neste år vil vi finne ut hva fremtiden bringer videre for flyklubben. Årsmøtet blir sannsynligvis i februar og der vil mye av fremtiden bli avgjort. Vi sees der!

Publisert: 21. des. 2009 0

Maule'en er ferdig fra verkstedet - ski skal på

Maule'en vår er endelig klar fra verkstedet på Rakkestad. Det skal nå monteres ski på Maule'en før den flys til Lunde der snøen nå ligger på banen. De andre seilflyene er forøvrig trygt plassert i hengerene sine i hangaren på Lunde.

Publisert: 18. des. 2009 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4