Nome Flyklubb

Lunde flyplass er stengt for besøkende fly

Høsten har for lengst kommet til Lunde. Vinteren har også kommet innom en tur, men det er fortsatt ikke hvitt i Lunde. Dermed er det IKKE mulig å lande med hverken ski eller hjul i Lunde. Vi kommer tilbake med info så fort det er fine skiforhold på stripa vår. Se forøvrig info her: www.nomeflyklubb.no/PPR

Publisert: 20. des. 2013 0

Avsluttning lørdag 2. november kl. 10:00

Lørdag 2. november kl 10:00 blir det avsluttning i Lunde. Vi kjører en kombinert flyging og dugnadsdag. Pri 1 er å få flyene i henger og dertil gjøremål som må gjøres på området. Men vi regner med at vi får tid til flyging også.

Publisert: 29. okt. 2013 0

Åpen Flyplass i Lunde - søndag 13. oktober

Nome flyklubb og Nome modellflyklubb inviterer til Åpen Flyplass på Lunde flyplass søndag 13. oktober fra kl. 12 til 16. De to klubbene åpner dørene for alle som vil ned å se hva vi holder på med i klubbene våre. Vil du opp i lufta blir det mulighet for prøvetur i seilfly til spesialpris kun denne dagen (500,- per tur). Det vil også være mulighet for å prøve modellfly.

Publisert: 23. sep. 2013 0

Pilotmøte på Notodden 19/10

Lørdag 19. Oktober kl 19 vil det bli holdt pilotmøte i regi av Uttaks og KonkurranseKomiteen (UKK) på Notodden Seilflysenter.

Publisert: 22. sep. 2013 0

Åsmund Rønningen har fløyet solo!

Endelig fikk Åsmund Rønningen fløyet sine to første soloturer. Det store skjedde nå sist lørdag og selvsagt var det glede blant tilstedeværende og Åsmund selv. Klubben gratulerer så mye! Det er lenge siden vi sist hadde en 15-åring som fløy solo i klubben.

Publisert: 12. aug. 2013 0

Tyveri på flyplassen!

Uvedkommende har vært nede på flyplassen forrige uke og stjålet diverse gjenstander. Flyklubben tar dette svært alvorlig og jobber med å finne ut hvem som står bak. Web-kamera bilder fra de aktuelle dagene gjennomgås og politianmeldelse vurderes. Blir det observert noen med skinnhjelm og briller i andre verdenskrig stil så bes klubben kontaktes på mobil 922 54 746. Har du dårlig samvittighet? Lever dem til klubbhuset, så vil flyklubben glemme saken.

Publisert: 12. aug. 2013 0

Vellykket Åpen Flyplass i Lunde

I alt 9 personer fikk luftet seg i form av prøveturer i seilfly under dagens Åpne Flyplass i Lunde. På tross av dårlig vær så var oppmøtet OK og det ble en fin dag på stripa i Lunde. Regnet kom heldigvis ikke før kl 16. Med dette er dermed også årets sommerleir avsluttet i Lunde. Men fortvil ikke! Vi flyr hver helg fremover og enkelte kvelder i uken i flere måneder ennå!

Publisert: 28. juli 2013 0

Åpen Flyplass i Lunde - søndag 28. juli

Nome flyklubb inviterer til Åpen Flyplass på Lunde flyplass søndag 28. juli fra kl. 11:00. Klubben åpner dørene for alle som vil ned å se hva vi holder på med i klubben vår. Vil du opp i lufta blir det mulighet for prøvetur i seilfly til spesialpris kun denne dagen (500,- per tur).

Publisert: 23. juli 2013 0

To på pallen fra Nome flyklubb

Premieutdeling! 3 plass, Egil Roland. 2 plass Arne Martin Guettler. 1 plass Steinar Øksenholt med hjelp av Robert Danewid. Gratulerer alle sammen!

Publisert: 21. juli 2013 0

Norgescup - Egil nummer 3 etter fredag

Egil Roland fra vår egen klubb ble nummer tre i dagens Norgescup konkurranse. Imorgen lørdag er det nye muligheter. Torsdagens konkurranse ble avlyst. Tørr vi håpe på en andre plass for Egil sammenlagt? Ja det tror vi på!

Publisert: 19. juli 2013 0

Sommerleiren er igang i Lunde

To dager har gått med flyging i Lunde. Det har blitt passturer, skoling, akro, strekk (forsøk på) og annen koseflyging de to første dagene av sommerleiren. To er allerede på plass med telt i Lunde og det ventes fler. Husk for all del sommerfesten og avslutningsfesten for Norgescupen til lørdag.

Publisert: 14. juli 2013 0

Ta med ditt seilfly til Lunde i sommer?

Har du lyst til å besøke Lunde med seilfly i sommer? Vi blir svært glade for besøk. Ta kontakt med styret@nomeflyklubb.no og si at du har lyst til å komme, samt hvilke dager/helger du ønsker å være her. Vår kalender i høyremenyen kan være en god hjelp til å finne ut hvilke dager vi planlegger å fly.

Publisert: 14. juli 2013 0

Nytt veteranseilfly til Lunde

Endelig fikk Lunde sitt eget operative veteranseilfly med fast base på Lunde flyplass igjen. Egil Roland har handlet en Slingsby T31. Seilflyet ble hentet på Starmoen/Elverum av Egil, Terje og Anders på tirsdag. På Starmoen har flyet fløyet siden april. Flyet kom før det fra Nederland, mens flyet opprinnelig er bygget i England.

Publisert: 11. juli 2013 0

Straks klart for sommerleir i Lunde

Førstkommende lørdag 13. juli braker det løs i Lunde. Da er det to-ukers sommerleir på programmet. Sommerleiren avsluttes med Åpen Flyplass søndag 28. juli. I mellomtiden skal vi gjennom blant annet Norgescup i seilfly, skoling, strekkturer, grilling og mye sosialt samvær. Fortsetter været som er om dagen så blir det to flotte uker!

Publisert: 08. juli 2013 0

Sommerfest lørdag 20. juli

Lørdag 20. juli blir det stor sommergrillfest i Lunde. Klubbhuset til Nome flyklubb er stedet og alle medlemmer og besøkende i forbindelse med sommerleiren/Norgescup er velkomne! Festen starter kl 19 eller så fort Norgescup konkurransen er over. Ta med grillmat og egen drikke. Klubben stiller med varm grill! PS! Ingen påmelding.

Publisert: 06. juli 2013 1

En overraskelse til Lunde?

Onsdag er det gode muligheter for at det vil dukke opp en aldri så liten overraskelse i Lunde. Et permanent tilskudd som vil glede mange medlemmer og ikke medlemmer. Følg med!

Publisert: 05. juli 2013 

Wings and Wheels 2013 i Lunde

Værmeldingen ser bra ut! Dette bør bli en fin helg. Wings and Wheels er klare til å ta imot deg som kommer flyveien fredag 28. til søndag 30. juni. Banen er foreløpig fin. Sjekk innom denne artikkel før avreise også, for aller aller siste nytt.

Publisert: 28. juni 2013 0

Pilatus B4 AF til Lunde?

Vi er noen få sjeler som har begynt å leke med tanken på å lage et andelslag for å kjøpe inn en B4 AF til Lunde. Ser for oss 5-10 personer i andelslaget, slik at innskudd og årskostnad blir svært beskjedent for deltakerne.

Publisert: 21. juni 2013 0

God innsats på dagens dugnad

Det ble gjort mye under dagens Wings and Wheels dugnad. 9 personer fikk gjort veldig mye. Spesielt gledelig er det å se at våre nye medlemmer allerede har tatt opp dugnadshansken. Dette setter klubben stor pris på.

Publisert: 15. juni 2013 0

Wings & Wheels dugnad lørdag 15. juni

Nå er det ikke lenge før Wings & Wheels er over oss igjen. Vi vet jo alle hvor viktig dette treffet har blitt for oss i Nome Flyklubb, og derfor ber vi flest mulig holde av lørdag 15 juni kl 12:00 for dugnad noen timer.

Publisert: 13. juni 2013 0

Norgescup i seilfly - Lunde 2013

Tønsberg Seilflyklubb og Nome Flyklubb/seil ønsker deg velkommen til tre dager med Norgescup konkurranse på Lunde flyplass fra torsdag 18. til lørdag 20. juli.

Publisert: 11. juni 2013 0

Flyging tirsdag ettermiddag og kveld

Tirsdag 11. juni flyr vi igjen. Oppmøte er kl 16:00 eller så fort den enkelte har mulighet. Se vår kalender og sett deg opp hvis du vil fly. Det er meldt bra vær!

Publisert: 10. juni 2013 0

Flott junihelg i Lunde

8. og 9. juni helgen ble årets beste hittil. Med knallvær hele helgen. Måtte det fortsette! Birger, Nanett og Åsmund fortsetter skoleflygingen sin. For de som vil fly LS4, den står ubrukt. Her er det bare å stikke av på tur! Vi håper på tirsdagsflyging. Følg med på kalenderen.

Publisert: 09. juni 2013 0

Endelig så kan vi fly!

Været ser, utrolig nok, bra ut de kommende dagene. Det er nok fortsatt litt vått der oppe imorgen lørdag. Men lørdag vil brukes til klargjøring for sesongstart. Det lille som er igjen. Søndag håper vi på første slep for sesongen!

Publisert: 31. mai 2013 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33