Nome Flyklubb

SISTE NYTT: Landing med sjøfly under WW

Det er gitt dispensasjon for landing på Telemarkskanalen og fortøyning i den østre delen av Nomevatn i perioden 24-26 juni 2011. Nomevatn/Telemarkskanalen ved Lunde Flyplass (ENLU) ligger øst av Lunde i Nome kommune, ca. 15NM vest-nordvest for Skien Lufthavn, Geiteryggen (ENSN). NB! Som en prøveordning vil antall sjøfly begrenses til 6-8 for 2011.

Publisert: 22. juni 2011 0

Wings and Wheels 2011 arrangeres til helgen!

Årets Wings and Wheels i Lunde er i rute og alt ligger an til enn heidundrende helg. Det er ennå mulighet til å melde seg på fly-inn'et WW arrangerer. Se mer info om helgen ved å trykke på linken. Vi håper på godt vær, selv om det er meldt noe utrygt for bygeaktiviteter.

Publisert: 21. juni 2011 0

For en helg!!!

Det har vært en fantastisk helg å fly seilfly på. Det ble ikke allverdens av starter, men det ble til gjengjeld lange turer for de fleste! Egil trådde til med en 6-timer likegodt!

Publisert: 05. juni 2011 0

Det oser av oppdrift fra alle kanter!

Viktig melding! Kom og fly seilflygere, det er overflod av oppdrift i store deler av Telemark!
6 starter på 2 dager har gitt 15timer flytid!
Nå er vi virkelig igang!

Publisert: 03. juni 2011 0

Sesongstart i Lunde imorgen Lørdag 28/5

Endelig kan vi glede dere med flydyktige seilfly! ARC’en til DG500 kom idag og vi er klare imorgen for flyging. Frode Sveinungsen instruerer og Simen Settendal sleper. Det er selvsagt litt ustabilt vær om dagen! Så det er værforbehold. For info om dette; sjekk innom kalenderen eller ta kontakt med Frode på morgenen. Meld dere på flyging på kalenderen vår i høyremenyen --->

Publisert: 27. mai 2011 0

Klubbhuset trengs å males

Klubbhuset har i disse dager blitt malt på to av fire vegger. Jan Tore har gjort en god jobb og klubbhuset ser nå strøkent ut. Det gjenstår to vegger. For de som har noe tid til overs så står det maling i klubbhuset til de resterende to veggene.

Publisert: 26. mai 2011 0

Første slep for sesongen et faktum!

På lørdag hadde vi vårt første slep for sesongen! Til tross for rufsete vær og en kort tur, kunne Egil konstatere at det var godt å være igang igjen!

Publisert: 22. mai 2011 0

Norgescup i Lunde 14. - 17. juli

Tønsberg Seilflyklubb og Nome Flyklubb/seil ønsker deg hjertelig velkommen til Norgescup IV på Lunde flyplass torsdag 14. til søndag 17. juli. Vi håper på fire fantastiske dager der vi kan få vist hva seilflyterrenget i Telemark har å by på!

Publisert: 20. mai 2011 0

Påmeldingsskjema til Wings and Wheels

Wings & Wheels arrangeres for tolvte gang 24. - 26. juni 2011 og er Norges største Fly, Bil og MC treff med flere tusen besøkende. Treffet holdes på Lunde flyplass, i hjertet av Telemark, vis a vis Telemarkskanalen i vakre naturomgivelser.

Publisert: 20. mai 2011 0

Vi inviterer til medlemssmøte lørdag 21/5

Nome Flyklubb inviterer til medlemssmøte angående mulig hangarkjøp lørdag 21. mai kl 15:00. Dette anses som en viktig sak for klubben etter at hangaren tidligere i vår nesten blåste i stykker. Vi håper på en god debatt blant medlemmene. Ole Vidar Homleid vil presentere flere tilbud og alternativer slik at vi har noe håndfast å diskutere.

Publisert: 14. mai 2011 0

Oppdatering om seilflyene før sesongstart

Årlig og CAMO besiktigelse ble som kjent utført forrige onsdag og det viste seg at det var noen små mangler. Beltene må sannsynligvis byttes ut på DG og et par andre ting må utbedres. Vi regner med at dette er i boks innen relativt kort tid. I mellomtiden venter vi på papirene fra tilsynet. Vi kommer tilbake med info så fort vi vet mer.

Publisert: 04. mai 2011 0

Maule'en kan brukes på Geiteryggen

Nome Flyklubb har kjøpt sesongkort for LN-AEW som gjelder fra 1. mai til 31. august på Skien Lufthavn, Geiteryggen. Plassen kan brukes utenom åpningstid, men det finnes noen begrensninger og kommentarer til dette. Vi ber alle medlemmer som flyr Maule om å sette seg inn i dette.

Publisert: 04. mai 2011 0

Flyene er klare for årlig kontroll

Våre seilfly er nå klare for årlig kontroll. Seilflyene ble igår tatt ut av hengeren og diverse småreperasjoner er utført. Idag ble flyene polert og de er dermed klare til årlig kontroll onsdag 27. april. Vi regner med at papirene er tilbake fra tilsynet for sesongstart lørdag 7. mai.

Publisert: 25. april 2011 0

Flydugnad søndag 24. og mandag 25. april

Søndag 24. og mandag 25. april kl 11:30 begge dager blir det dugnad på seilflyene våre for å få de klar til sesongstart! Vi håper så mange som mulig har anledning til å møte.

Publisert: 21. april 2011 0

Vårdugnad på flyene

Nome Flyklubb trenger å gjøre klart flyene til årlig neste uke. Derfor trenger vi en dugnad! Derfor ber vi medlemmene komme med forslag til hvilke dager som kunne passe i påsken. Legg inn forslag i kommentarfeltet under.

Publisert: 20. april 2011 0

EKSTRA - Vinden har tatt tak i hangaren

Det er kritisk på flyplassen, vinden har tatt tak og revet med seg noe av duken på hangaren i den sterke vinden. Vi har vært en gjeng der i dag og prøvd å sikre den noe, men det er vanskelig nå når det blåser som verst. Håper så mange som mulig har mulighet for å komme, kl. 11:00 imorra lørdag 9. april for å jobbe på hangaren!

Publisert: 08. april 2011 0

Klargjøring av flyene til sesongstart

Onsdag 27. april kommer Ole Baartvedt og Tommy Kristiansen for å ta årlig på seilflyene våre før sesongstart. Vi trenger hjelp til klargjøring av flyene og første runde blir lørdag 9. april kl. 11:00. Vi håper mange har tid til å bidra. De neste dugnadsdagene prøver vi å annonsere litt lengre tid i forveien, slik at flere kan delta.

Publisert: 07. april 2011 0

Årsmøtet vel overstått

Lørdag 19. mars ble årsmøtet i Nome Flyklubb avholdt i klubbhuset på Lunde flyplass. 10 medlemmer var tilstede. Til dem som ikke var der, her følger en kort oppsummering av det hele.

Publisert: 21. mars 2011 0

Støtteundervisning flytelefoni

Vi har endelig blitt enig om tid og sted for støtteundervisning i flytelefoni. Torsdag 17 mars besøker vi tårnet på Geiteryggen!

Publisert: 14. mars 2011 0

Innkalling til årsmøte 2011

Nome Flyklubb innkaller med dette til årsmøte, lørdag den 19. mars kl 15:00. Sted: Nome Flyklubb sitt klubbhus på flyplassen i Lunde. Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styret i hende senest 1 uke før møtet, dvs innen 12. mars.

Publisert: 21. feb. 2011 0

Fly Trygt seminar lørdag 19. februar i Skien

Fly Trygt 2 gjennomføres lørdag den 19. februar 2011, kl 10-16. Seminar avholdes hos Multiconsult i Skien. SE KART BESKRIVELSE HER! Programmet tar 6 timer inkl en lunsjpause og to kaffepauser. S/NLF sender ut 1-2 foredragsholdere som gjennomfører det hele.

Publisert: 14. feb. 2011 0

Maule'en er klar med ski på Lunde

Vår Maule er nå luftdyktig med påmontert ski og står nå i Lunde. Dermed er det bare å fly den så mye man vil. Flyet er også ferdig "innrullert" i CAMO systemet. God tur!

Publisert: 09. feb. 2011 0

Maule'en er klar fra Rakkestad

Vårt motorfly er nå ferdig med årlig og er nå inne i CAMO vedlikeholdssystemet. Det betyr at vi prøver å hente flyet så fort det lar seg gjøre. Har noen planer om å ta en tur til Rakkestad eller i nærheten den nærmeste tiden, ta kontakt, så kan vi koordinere dette med hjemhenting av Maule'en. Mer info kommer når flyet er klar til flyging fra Lunde med ski påmontert.

Publisert: 03. feb. 2011 0

Hangaren til Nome Flyklubb er fri for snø

Sist mandag ble hangaren til Nome Flyklubb måket for snø. Vi takker kvartetten som stilte opp og håper samtidig at dette er siste gang vi trenger opp der i år. Det sies at det er svært mange år siden sist hangaren har blitt måket så tidlig på året.

Publisert: 01. feb. 2011 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2023
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4