Nome Flyklubb

Hangaren til Nome Flyklubb er fri for snø

Sist mandag ble hangaren til Nome Flyklubb måket for snø. Vi takker kvartetten som stilte opp og håper samtidig at dette er siste gang vi trenger opp der i år. Det sies at det er svært mange år siden sist hangaren har blitt måket så tidlig på året.

Publisert: 01. feb. 2011 0

Dugnad er delvis utsatt, men ikke helt!

På grunn mangel på løftekran som er viktig i forhold til sikkerheten er snømåkingen av hangartaket utsatt. Vi kommer tilbake til ny dato så snart vi har fått tak i en kran. Det er ikke meldt ny snø de nærmeste dagene. Det er også viktig å måke verandaen til klubbhuset. Det hadde vært fint om noen kunne stille opp å hjelpe til med dette på i morgen, lørdag.

Publisert: 21. jan. 2011 0

Snørydding av hangartak

Pga store snømengder på hangaren i Lunde er det nødvendig å måke taket på denne. Vi har fått måket en del i dag. Toppen av hangaren er imidlertid ikke tatt ennå. Dette må gjøres så snart som mulig. Det innkalles herved til dugnad, lørdag den 22 januar kl 1000.

Publisert: 18. jan. 2011 0

God jul og et riktig godt flyvende termikk år!

Nome Flyklubb ønsker alle medlemmer og andre flyvenner en riktig god jul og et godt nytt flyvende år. La oss allerede nå sette oss mål for 2011! Håpet er at 2011 blir et enda bedre flyvende år for klubben, enn det 2010 var. Vi sees på nyåret til blant annet årsmøte!

Publisert: 21. des. 2010 0

Wings and Wheels 2011

Wings & Wheels arrangeres for 12. gang 24 - 26. juni 2011 og er Norges største fellestreff for Fly, Helikopter, Bil og MC med flere tusen besøkende og aktiviteter fra morgen til sene kvelden. Treffet holdes på Lunde flyplass, i hjertet av Telemark, vis a vis Telemarkskanalen i vakre naturomgivelser.

Publisert: 14. des. 2010 0

Terminliste for 2011 for S/NLF er klar

Neste års aktiviteter er nå klare i form av S/NLFs terminliste. Pek deg ut dine mål allerede nå. Merk dere Norgescup i Lunde 14. - 17. juli. Her blir det mye moro.

Publisert: 30. nov. 2010 0

Dugnad lørdag 20. november

Lørdag 20. november klokken 10:00 blir det siste avsluttende dugnad på Lunde flyplass. Snøen har kommet og flyene skal pakkes sammen. Det samme med en del annet arbeide. Jan Tore har blant annet leid inn en lift til å få fikset hangaren. Vi håper så mange som mulig kan stille.

Publisert: 17. nov. 2010 0

Presentasjon fra årets julebord

Årets julebord på Geiteryggen i Grenland Flyklubbs lokaler ble en hyggelig greie, med god mat og ikke minst mye konstruktiv klubbprat. Ole Vidar stod for en flott presentasjon av 2010 og la også frem endel mål for 2011. Vi takker Frode for opplegget rundt julebordet!

Publisert: 17. nov. 2010 0

Flyging og dugnad til søndag

Det nærmer seg slutten på årets sesong. Det har vært mye aktivitet i år og vi avslutter det hele på Lunde til søndag. Sett deg opp på kalenderen vår hvis du vil fly. Det er værforbehold og mannskapsforbehold, så sjekk kalenderen før søndagen. Vi prøver oss også på en dugnad denne dagen.

Publisert: 02. nov. 2010 0

GPS og L-NAV håndbøker

Brukermanualene for GPS'ene vi har i seilflyene ligger nå ute på nett. Når vi etterhvert neste år satser på strekk i klubben så er det utrolig nyttig å lære seg disse. Så derfor, ta deg tid til å lese litt i vinter! Bøkene ligger på våre medlemssider.

Publisert: 02. nov. 2010 0

Maule og motorglider flyhåndbøker på nett

Flyhåndbøkene og sjekklistene til klubbens Maule Mx-7 og motorglideren, SF25, ligger nå ute på medlemssidene våre. Trykk på linken og logg inn og last ned dokumentene og les i vei.

Publisert: 02. nov. 2010 0

Egil har bestått oppflygingen!

Det har vært en strålende helg værmessig, og søndag var ingen unntak. Vi fikk gjennomført oppflyging med Egil Roland, som med ferskt flygebevis nå endelig kan lære seg å fly seilfly på ordentlig! Gratulerer Egil!

Publisert: 24. okt. 2010 0

Siste styremøtereferat er ute på nett

Fredag 15. oktober ble det gjennomført styremøte i klubben vår. Hele referatet lese på medlemssidene våre og er også sendt ut på e-post. Mye skjer i klubben så det vil alltid være nyttig å lese hva som skjer i styret om dagen.

Publisert: 16. okt. 2010 0

Mus og minusgrader

Når det er rim på gresset, og musa fortsatt sitter og gnager på tekstiler i flyet idet man tar av hood trekket, da vet man at sesongen snart er over! Vi trosset likevel minusgradene, slapp musa ut, og fikk nyte høstfargene i et utrolig stille flyvær.

Publisert: 16. okt. 2010 0

Flytelefonisertifikat

Har du lyst til å ha flytelefonisertifikat før neste sesong? Isåfall vurderer vi i høst/vinter å samles for felles støtteundervisning i flytelefoni, med mål om å lettere få unnagjort brevinnsendingene. Deretter blir det oppmelding til teoretisk eksamen, før vi til slutt må testes praktisk.

Publisert: 14. okt. 2010 0

Condor Seilflysimulator - en flott vinteraktivitet.

Det er ikke så veldig lenge igjen til flysesongen er over i Lunde, og da kan det være interessant for mange av oss å fly og konkurrere i den meget realistiske seilflysimulatoren Condor. Et par ildsjeler fra Os flyklubb har satt opp en egen server, og der vil det bli flyging hver tirsdag kl 21:00 fremover. Bli med!

Publisert: 13. okt. 2010 0

Helgen avlyst - store nedbørsmengder

På grunn av de enorme nedbørsmengdene de siste dagene så står det dårlig til med banen vår. Svært store vanndammer har lagt seg på banen og vi har derfor ikke noe annet valg og må avlyse helgens aktviteter der oppe. Det er meldt godvær til uken og vi håper at vi kan få til noe neste helg isteden.

Publisert: 08. okt. 2010 0

Utfordringer etter seilflykonferansen

Seilflykonferansen ble avholdt i helga oppe på Storefjell. Anders og Frode tok turen for å representere Nome flyklubb. De sitter igjen med litt bredere innsikt i hva vi må forholde oss til i årene som kommer, og hvilke utfordringer vi har på klubbplan, samt nasjonalt. Seilflynorge har en negativ trend i medlemsmassen, og derfor er det helt klart på tide med forandringer.

Publisert: 04. okt. 2010 0

Samling for norges yngste piloter

Seilflyseksjonen ønsker alle piloter som er født i 1985 eller senere velkommen til juniorsamling på Ole Reistad Senter på Elverum helgen 8.-10. oktober 2010. Er du i gang med seilflyging, har elev- eller flygebevis og har lyst til å satse videre, er dette samlingen for deg!
Søknadsfrist er 5 oktober.

Publisert: 27. sep. 2010 0

Frode har vært på IK-2 kurs

Frode deltok på IK-2 kurs på Starmoen forrige helg. Kun formaliteter gjenstår før han nå er oppgradert til instruktør klasse 2. Dette er en stor fordel for klubben, ettersom vi nå har to instruktører som kan ta PFT-flyging, samt ta solo- og skolesjekk.

Publisert: 26. sep. 2010 0

Nordavind fra alle kanter!

Vindpølsa fikk ikke helt bestemt seg idag, men med nordlige trekk ble det fløyet 10 starter fra bane 11. To slepekusker var på plass og fikk sin første smak av seilfly.

Publisert: 26. sep. 2010 0

Det er meldt strålende vær til helgen

Det er meldt strålende vær til helgen og søndag setter vi av til flyging på Lunde flyplass. Vi har slepeflyger og instruktør på plass i tillegg til flere elever. Det ryktes at de nye slepeflygerne fra Kristiansand tar turen for å fly sine seilflystarter slik at de kan få slepeutsjekken sin.

Publisert: 23. sep. 2010 0

Invitasjon til Seilflykonferansen 1.-3. oktober

Ny frist for påmelding til seilflykonferansen er satt til onsdag 15 september. Seilflykonferansen foregår 1-3 oktober på Storefjell høyfjellshotell ved Klanten. Dette er både moro og lærerikt, og man får en flott innføring i nye gadgets og ikke minst nye regelverk og krav som er på trappene. Frode og Anders er allerede påmeldt. Bli med da vel!

Publisert: 13. sep. 2010 0

Ny flott flydag på Lunde flyplass

Det ble nok en fin dag på Lunde flyplass, da det søndag ble ni slep på stripa i Lunde. Lørdagen regnte bort så søndagen var kjærkommen for seilflygerne. Nome Flyklubb fikk også en ny seilflyelev denne dagen. Dermed er vi oppe på fire nye elever i år. Kjempe bra!

Publisert: 12. sep. 2010 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4