Nome Flyklubb

Maule'en nærmer seg klar med ski

Maule'en vår har fått på ski i julen og står nå i hangaren på Lunde. Likevel er den ikke helt klar. Noe arbeid på bremsene gjenstår før den kan brukes. Vi håper dette blir gjort innen rimelig tid slik at våre motorflygere i klubben kan utnytte de fine vinterforholdene som er om dagen.

Publisert: 07. jan. 2010 0

Årskort for Geiteryggen kjøpes på nett

Flyeiere kan nå gå inn på skienlufthavn.no og bestille årskort og kjøpe startavgifter. Skien Lufthavns relativt nye nettsted tilbyr flere valgmuligheter for kjøp av diverse kort. Betaling ordnes også via nettsiden. Gå inn på skienlufthavn.no og kjøp dine kort.
PS! Medlemmer i Nome trenger ikke å tenke på dette mht Maule'en. Dette gjelder mest for privatfly eierne.

Publisert: 07. jan. 2010 0

God jul til klubbens medlemmer

Nome Flyklubb vil ønske alle klubbens medlemmer en riktig god jul og et godt nyttår! Desverre har vi ikke hatt den beste sesongen og neste år vil vi finne ut hva fremtiden bringer videre for flyklubben. Årsmøtet blir sannsynligvis i februar og der vil mye av fremtiden bli avgjort. Vi sees der!

Publisert: 21. des. 2009 3

Maule'en er ferdig fra verkstedet - ski skal på

Maule'en vår er endelig klar fra verkstedet på Rakkestad. Det skal nå monteres ski på Maule'en før den flys til Lunde der snøen nå ligger på banen. De andre seilflyene er forøvrig trygt plassert i hengerene sine i hangaren på Lunde.

Publisert: 18. des. 2009 0

Pakking av fly for vinteren

Lørdag 28. november klokken 10:00 blir det rydding og pakking på Lunde. Fly og utstyr skal i hangaren for vinteren og vi trenger selvsagt noen som kan bidra. Vi håper at flest mulig kan delta og det blir selvsagt også gode muligheter for å diskutere Nome Flyklubbs fremtid.

Publisert: 26. nov. 2009 2

Maule'en tar altfor lang tid

Slepeflyet vårt står som kjent på Rakkestad for reperasjon etter landingsuhellet i august. Det har tatt svært lang tid og klubben er utålmodig. Maule'en venter visstnok på et balanseror fra Maule fabrikken i Georgia, Usa. Og det er dette flyverkstedet oppgir som grunn for den noe lange reperasjonstiden. Vi håper LN-AEW snart er på vingene.

Publisert: 15. nov. 2009 0

Nome Flyklubb må gjøre grep i flyparken

Etter svært lite aktivitet i hele år, da spesielt etter fellesferien så må det nå desverre gjøres grep i klubben. Av økonomiske grunner må klubben selge sine to seilfly, DG 500 og LS4. Klubben står da igjen med et motorfly som vil kunne bringe inntekter ved blant annet brannvakt.

Publisert: 01. nov. 2009 9

Samarbeid med Seilflyhistorisk forening?

Seilflyhistorisk Forening er interessert i et samarbeid med Nome Flyklubb og dermed kunne benytte seg av stripa på Lunde. Foreningen vurderer både vinsj, Blanik og muligens et annet fly på Lunde neste år. Ennå er ingenting bestemt så følg med på sidene for mer info utover høsten.

Publisert: 27. okt. 2009 0

Nome Flyklubb har fått to til W&W styret

Nome Flyklubb har nå fått de to medlemmene de trenger til Wings and Wheels styret for 2010. Dermed deltar Nome Flyklubb også på neste års Wings and Wheels noe som gir viktige og ikke minst nødvendige inntekter til klubben.

Publisert: 27. okt. 2009 0

Nome Flyklubb trenger medlemmer til W&W

Nome Flyklubb er i akutt nød for to medlemmer som kan stille i neste års Wings and Wheels styre. Dette er bærebjelken i økonomien til Nome Flyklubb og er en livsviktig inntekt for klubben. Kunne du tenkte deg å "redde" klubben, gi beskjed til styret innen få dager. Send e-post

Publisert: 14. okt. 2009 1

Sesongen nærmer seg slutten

Det nærmer seg sesongslutt på Lunde for seilflyging. Det er selvsagt fortsatt mulig å fly, men aktiviteten den siste tiden tilsier at det kanskje vil bli minimalt utover. De som måtte ønske å fly litt mer i høst, så er det muligheter på Notodden. Terje Aasane bør da kontaktes.

Publisert: 18. sep. 2009 4

Lite aktivitet også i helga?

Det kan se ut til at det også denne helga blir rolig på seilflyfronten i Nome Flyklubb. DG'en står fortsatt på Lunde og må flyttes over til Notodden før noe mer flyging skjer. Dette kan skje i løpet av helga eller neste uke, men dette avhenger av aktiviteten.

Publisert: 12. sep. 2009 0

Notodden flyplass er stengt i helgen

Notodden flyplass er stengt i helgen på grunn av modellflystevne. Noe som betyr at det heller ikke blir noe seilflyging denne helgen. Neste helg, 12. og 13. september prøver vi som vanlig igjen. Mer info kommer til uka og vi håper vær, instruktør og seilfly er med oss.

Publisert: 04. sep. 2009 0

Høstsesongen fortsetter på Notodden?

Det viser seg at slepeflyet vårt blir lengre ute enn først antatt. Flyet vil sannsynligvis bli ute for sesongen og klubben ser på alternativer. Per idag finnes det to alternativer. Det ene er å flytte all aktivitet til Notodden og avslutte sesongen der, eller å få leid inn et slepefly til Lunde.

Publisert: 25. aug. 2009 2

All aktivitet flyttes til Notodden

Pga uhell med groundlooping av Maule'en så flyttes all seilflyaktivitet til Notodden flyplass. Klubben håper på å leie inn en Cub som kan slepe på Lunde, men denne er for øyeblikket ikke ledig. Interesserte kan ta kontakt med Terje Aasane for kordinering av flyging på Notodden.

Publisert: 14. aug. 2009 2

Flyging i helgen avlyst

Den mest regntunge juli på 150 år har snart passert oss og banen på Lunde er så våt at til og med traktoren ikke får slått grasset. Det betyr at flyging førstkommende helg blir avlyst.

Publisert: 30. juli 2009 0

Fortsatt dårlig vær på Lunde

Været fortsetter den dårlige trenden med regn og atter regn. Været i helgen var bra, men manglende instruktør gjør at vi må vente lenger. Etter ryktene så er derimot Frode Sveinungsen snart klar som instruktør igjen og dette gjør situasjonen betraktelig lettere. Vi satser på flyging til helgen og vil gi nærmere beskjed om dette.

Publisert: 27. juli 2009 0

Fin dag også på onsdag

Når været endelig lettet og sola tittet frem på onsdags ettermiddag så ble også denne dagen en fin dag på Lunde. Seks slep ble gjennomført på kvelden før natta kom. Geir venter nå på oppflyging i løpet av sommeren og høsten, mens Anders stadig nærmer seg første solo på 9 år.

Publisert: 16. juli 2009 1


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33