Nome Flyklubb

Info-møte sammen med Grenland flyklubb

Mandag 3. mars 2014 holder vi nytt info-møte, denne gangen sammen med Grenland flyklubb.

Publisert: 18. feb. 2014 0

Årsmøte i Nome Flyklubb fredag 7. mars kl. 18:30

Det vil bli avholdt årsmøte i Nome Flyklubb fredag 7. mars kl. 18:30 i klubbhuset på flyplassen. Saksliste og sakspapirer vil, iht vedtektene, være medlemmene ihende senest en uke før årsmøtet. Eventuelle saker/forslag som du ønsker skal tas opp på årsmøtet, skal være styret ihende senest 14 dager før årsmøtet.

Publisert: 31. jan. 2014 

Informasjonsmøte om "seilflappen"

Vi arrangerer informasjonsmøte om utdannelsen til seilflyger lørdag 1. februar kl. 12.00 i klubbhuset på Lunde flyplass

Publisert: 20. jan. 2014 0

Vinteren 2013/14

Da er vi i gang med vedlikeholdet før sesongen braker i gang! GGF er tatt inn i verksted, og jobben på den starter denne helgen.

Publisert: 10. jan. 2014 0

Lunde flyplass er stengt for besøkende fly

Høsten har for lengst kommet til Lunde. Vinteren har også kommet innom en tur, men det er fortsatt ikke hvitt i Lunde. Dermed er det IKKE mulig å lande med hverken ski eller hjul i Lunde. Vi kommer tilbake med info så fort det er fine skiforhold på stripa vår. Se forøvrig info her: www.nomeflyklubb.no/PPR

Publisert: 20. des. 2013 0

Avsluttning lørdag 2. november kl. 10:00

Lørdag 2. november kl 10:00 blir det avsluttning i Lunde. Vi kjører en kombinert flyging og dugnadsdag. Pri 1 er å få flyene i henger og dertil gjøremål som må gjøres på området. Men vi regner med at vi får tid til flyging også.

Publisert: 29. okt. 2013 0

Åpen Flyplass i Lunde - søndag 13. oktober

Nome flyklubb og Nome modellflyklubb inviterer til Åpen Flyplass på Lunde flyplass søndag 13. oktober fra kl. 12 til 16. De to klubbene åpner dørene for alle som vil ned å se hva vi holder på med i klubbene våre. Vil du opp i lufta blir det mulighet for prøvetur i seilfly til spesialpris kun denne dagen (500,- per tur). Det vil også være mulighet for å prøve modellfly.

Publisert: 23. sep. 2013 0

Pilotmøte på Notodden 19/10

Lørdag 19. Oktober kl 19 vil det bli holdt pilotmøte i regi av Uttaks og KonkurranseKomiteen (UKK) på Notodden Seilflysenter.

Publisert: 22. sep. 2013 0

Åsmund Rønningen har fløyet solo!

Endelig fikk Åsmund Rønningen fløyet sine to første soloturer. Det store skjedde nå sist lørdag og selvsagt var det glede blant tilstedeværende og Åsmund selv. Klubben gratulerer så mye! Det er lenge siden vi sist hadde en 15-åring som fløy solo i klubben.

Publisert: 12. aug. 2013 0

Tyveri på flyplassen!

Uvedkommende har vært nede på flyplassen forrige uke og stjålet diverse gjenstander. Flyklubben tar dette svært alvorlig og jobber med å finne ut hvem som står bak. Web-kamera bilder fra de aktuelle dagene gjennomgås og politianmeldelse vurderes. Blir det observert noen med skinnhjelm og briller i andre verdenskrig stil så bes klubben kontaktes på mobil 922 54 746. Har du dårlig samvittighet? Lever dem til klubbhuset, så vil flyklubben glemme saken.

Publisert: 12. aug. 2013 0

Vellykket Åpen Flyplass i Lunde

I alt 9 personer fikk luftet seg i form av prøveturer i seilfly under dagens Åpne Flyplass i Lunde. På tross av dårlig vær så var oppmøtet OK og det ble en fin dag på stripa i Lunde. Regnet kom heldigvis ikke før kl 16. Med dette er dermed også årets sommerleir avsluttet i Lunde. Men fortvil ikke! Vi flyr hver helg fremover og enkelte kvelder i uken i flere måneder ennå!

Publisert: 28. juli 2013 0

Åpen Flyplass i Lunde - søndag 28. juli

Nome flyklubb inviterer til Åpen Flyplass på Lunde flyplass søndag 28. juli fra kl. 11:00. Klubben åpner dørene for alle som vil ned å se hva vi holder på med i klubben vår. Vil du opp i lufta blir det mulighet for prøvetur i seilfly til spesialpris kun denne dagen (500,- per tur).

Publisert: 23. juli 2013 0

To på pallen fra Nome flyklubb

Premieutdeling! 3 plass, Egil Roland. 2 plass Arne Martin Guettler. 1 plass Steinar Øksenholt med hjelp av Robert Danewid. Gratulerer alle sammen!

Publisert: 21. juli 2013 0

Norgescup - Egil nummer 3 etter fredag

Egil Roland fra vår egen klubb ble nummer tre i dagens Norgescup konkurranse. Imorgen lørdag er det nye muligheter. Torsdagens konkurranse ble avlyst. Tørr vi håpe på en andre plass for Egil sammenlagt? Ja det tror vi på!

Publisert: 19. juli 2013 0

Sommerleiren er igang i Lunde

To dager har gått med flyging i Lunde. Det har blitt passturer, skoling, akro, strekk (forsøk på) og annen koseflyging de to første dagene av sommerleiren. To er allerede på plass med telt i Lunde og det ventes fler. Husk for all del sommerfesten og avslutningsfesten for Norgescupen til lørdag.

Publisert: 14. juli 2013 0

Ta med ditt seilfly til Lunde i sommer?

Har du lyst til å besøke Lunde med seilfly i sommer? Vi blir svært glade for besøk. Ta kontakt med styret@nomeflyklubb.no og si at du har lyst til å komme, samt hvilke dager/helger du ønsker å være her. Vår kalender i høyremenyen kan være en god hjelp til å finne ut hvilke dager vi planlegger å fly.

Publisert: 14. juli 2013 0

Nytt veteranseilfly til Lunde

Endelig fikk Lunde sitt eget operative veteranseilfly med fast base på Lunde flyplass igjen. Egil Roland har handlet en Slingsby T31. Seilflyet ble hentet på Starmoen/Elverum av Egil, Terje og Anders på tirsdag. På Starmoen har flyet fløyet siden april. Flyet kom før det fra Nederland, mens flyet opprinnelig er bygget i England.

Publisert: 11. juli 2013 0

Straks klart for sommerleir i Lunde

Førstkommende lørdag 13. juli braker det løs i Lunde. Da er det to-ukers sommerleir på programmet. Sommerleiren avsluttes med Åpen Flyplass søndag 28. juli. I mellomtiden skal vi gjennom blant annet Norgescup i seilfly, skoling, strekkturer, grilling og mye sosialt samvær. Fortsetter været som er om dagen så blir det to flotte uker!

Publisert: 08. juli 2013 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2021
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33