Sommerfest lørdag 20. juli

Lørdag 20. juli blir det stor sommergrillfest i Lunde. Klubbhuset til Nome flyklubb er stedet og alle medlemmer og besøkende i forbindelse med sommerleiren/Norgescup er velkomne! Festen starter kl 19 eller så fort Norgescup konkurransen er over. Ta med grillmat og egen drikke. Klubben stiller med varm grill! PS! Ingen påmelding.

Publisert: 06. juli 2013 1

En overraskelse til Lunde?

Onsdag er det gode muligheter for at det vil dukke opp en aldri så liten overraskelse i Lunde. Et permanent tilskudd som vil glede mange medlemmer og ikke medlemmer. Følg med!

Publisert: 05. juli 2013

Wings and Wheels 2013 i Lunde

Værmeldingen ser bra ut! Dette bør bli en fin helg. Wings and Wheels er klare til å ta imot deg som kommer flyveien fredag 28. til søndag 30. juni. Banen er foreløpig fin. Sjekk innom denne artikkel før avreise også, for aller aller siste nytt.

Publisert: 28. juni 2013 0

Pilatus B4 AF til Lunde?

Vi er noen få sjeler som har begynt å leke med tanken på å lage et andelslag for å kjøpe inn en B4 AF til Lunde. Ser for oss 5-10 personer i andelslaget, slik at innskudd og årskostnad blir svært beskjedent for deltakerne.

Publisert: 21. juni 2013 0

God innsats på dagens dugnad

Det ble gjort mye under dagens Wings and Wheels dugnad. 9 personer fikk gjort veldig mye. Spesielt gledelig er det å se at våre nye medlemmer allerede har tatt opp dugnadshansken. Dette setter klubben stor pris på.

Publisert: 15. juni 2013 0

Wings & Wheels dugnad lørdag 15. juni

Nå er det ikke lenge før Wings & Wheels er over oss igjen. Vi vet jo alle hvor viktig dette treffet har blitt for oss i Nome Flyklubb, og derfor ber vi flest mulig holde av lørdag 15 juni kl 12:00 for dugnad noen timer.

Publisert: 13. juni 2013 0

Norgescup i seilfly - Lunde 2013

Tønsberg Seilflyklubb og Nome Flyklubb/seil ønsker deg velkommen til tre dager med Norgescup konkurranse på Lunde flyplass fra torsdag 18. til lørdag 20. juli.

Publisert: 11. juni 2013 0

Flyging tirsdag ettermiddag og kveld

Tirsdag 11. juni flyr vi igjen. Oppmøte er kl 16:00 eller så fort den enkelte har mulighet. Se vår kalender og sett deg opp hvis du vil fly. Det er meldt bra vær!

Publisert: 10. juni 2013 0

Flott junihelg i Lunde

8. og 9. juni helgen ble årets beste hittil. Med knallvær hele helgen. Måtte det fortsette! Birger, Nanett og Åsmund fortsetter skoleflygingen sin. For de som vil fly LS4, den står ubrukt. Her er det bare å stikke av på tur! Vi håper på tirsdagsflyging. Følg med på kalenderen.

Publisert: 09. juni 2013 0

Endelig så kan vi fly!

Været ser, utrolig nok, bra ut de kommende dagene. Det er nok fortsatt litt vått der oppe imorgen lørdag. Men lørdag vil brukes til klargjøring for sesongstart. Det lille som er igjen. Søndag håper vi på første slep for sesongen!

Publisert: 31. mai 2013 0

Pinsehelgen i fare!

Sist helgs planlagte sesongåpning ble altså avlyst. Pinsehelgen, som nå står for tur, kan også ende med samme skjebne. Det er meldt regn ut uken. Men vi gir ikke opp akkurat enda. Vi informerer når helgen nærmer seg. Så ser vi optimistisk på at det er meldt sol i neste uke.

Publisert: 15. mai 2013 0

Helgens planlagte sesongåpning avlyses

Banen vår er svært bløt ennå, så vi velger derfor å avlyse den planlagte flygingen i helgen. I tillegg meldes det heller begredelig vær i helgen, og også utover i neste uke.

Publisert: 10. mai 2013 0

Oppstartsdugnad

Det ser ut til at ting ordner seg! Maule er forhåpentlig tilbake i morgen, onsdag, og vi satser på en oppstartsdugnad på torsdag.

Publisert: 07. mai 2013 0

Vi håper på sesongstart 11. mai

Snøen, vannet og nå det bløte underlaget har gjort sitt til at vi ikke er like tidlig ute som vi var ifjor med sesongstart. Det er nå bart i Lunde, men vi trenger tørkevær i noen uker til. Seilflyene gjennomgår årlig førstkommende søndag. Tørr vi håpe på lørdag 11. mai som seilflysesongstart?

Publisert: 25. april 2013 0

IGG-treff i Lunde mellom 27/4 - 5/5

Det vil være store modellfly i lufta mellom lørdag 27. april og søndag 5. mai. Disse vil benytte "hele" luftrommet rundt Lunde flyplass. Vær oppmerksom hvis du passerer i fullsize fly. OBS! Lunde flyplass er fortsatt stengt for vanlig flyaktivitet.

Publisert: 25. april 2013 0

Årskontroll og vedlikehold

på flyene våre er svært godt i gang. LS er nesten klar, kun litt småting som gjenstår.

Publisert: 26. mars 2013 0

Gratis teorikurs starter torsdag 28. februar

Seilflyging er en av de minst kjente idrettsgrener vi har, men samtidig gir denne aktiviteten – hobbyen, utøveren de mest fantastiske opplevelser. På sitt beste drives seilflyging langt inn over skoger og fjell, helt ute av syne for publikum. Nå har du mulighet til å lære deg å fly i Nome flyklubb. GRATIS teorikurs starter torsdag 28. februar kl 18:00 i Lunde.

Publisert: 19. feb. 2013

Nytt styre i Nome Flyklubb for 2013

Under årsmøtet lørdag 16. februar ble det valgt inn nytt styre i klubben for 2013. Eneste endringer var varamedlem Terje Aasane som gikk ut og inn kom isteden Simen Settendal. Se alle verv og kontaktinfo i artikkel.

Publisert: 16. feb. 2013 0

← Tilbake

Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no