Maule'en er klar med ski på Lunde

Vår Maule er nå luftdyktig med påmontert ski og står nå i Lunde. Dermed er det bare å fly den så mye man vil. Flyet er også ferdig "innrullert" i CAMO systemet. God tur!

Publisert: 09. feb. 2011 1

Maule'en er klar fra Rakkestad

Vårt motorfly er nå ferdig med årlig og er nå inne i CAMO vedlikeholdssystemet. Det betyr at vi prøver å hente flyet så fort det lar seg gjøre. Har noen planer om å ta en tur til Rakkestad eller i nærheten den nærmeste tiden, ta kontakt, så kan vi koordinere dette med hjemhenting av Maule'en. Mer info kommer når flyet er klar til flyging fra Lunde med ski påmontert.

Publisert: 03. feb. 2011 0

Hangaren til Nome Flyklubb er fri for snø

Sist mandag ble hangaren til Nome Flyklubb måket for snø. Vi takker kvartetten som stilte opp og håper samtidig at dette er siste gang vi trenger opp der i år. Det sies at det er svært mange år siden sist hangaren har blitt måket så tidlig på året.

Publisert: 01. feb. 2011 0

Dugnad er delvis utsatt, men ikke helt!

På grunn mangel på løftekran som er viktig i forhold til sikkerheten er snømåkingen av hangartaket utsatt. Vi kommer tilbake til ny dato så snart vi har fått tak i en kran. Det er ikke meldt ny snø de nærmeste dagene. Det er også viktig å måke verandaen til klubbhuset. Det hadde vært fint om noen kunne stille opp å hjelpe til med dette på i morgen, lørdag.

Publisert: 21. jan. 2011 0

Snørydding av hangartak

Pga store snømengder på hangaren i Lunde er det nødvendig å måke taket på denne. Vi har fått måket en del i dag. Toppen av hangaren er imidlertid ikke tatt ennå. Dette må gjøres så snart som mulig. Det innkalles herved til dugnad, lørdag den 22 januar kl 1000.

Publisert: 18. jan. 2011 0

God jul og et riktig godt flyvende termikk år!

Nome Flyklubb ønsker alle medlemmer og andre flyvenner en riktig god jul og et godt nytt flyvende år. La oss allerede nå sette oss mål for 2011! Håpet er at 2011 blir et enda bedre flyvende år for klubben, enn det 2010 var. Vi sees på nyåret til blant annet årsmøte!

Publisert: 21. des. 2010 7

Wings and Wheels 2011

Wings & Wheels arrangeres for 12. gang 24 - 26. juni 2011 og er Norges største fellestreff for Fly, Helikopter, Bil og MC med flere tusen besøkende og aktiviteter fra morgen til sene kvelden. Treffet holdes på Lunde flyplass, i hjertet av Telemark, vis a vis Telemarkskanalen i vakre naturomgivelser.

Publisert: 14. des. 2010 0

Terminliste for 2011 for S/NLF er klar

Neste års aktiviteter er nå klare i form av S/NLFs terminliste. Pek deg ut dine mål allerede nå. Merk dere Norgescup i Lunde 14. - 17. juli. Her blir det mye moro.

Publisert: 30. nov. 2010 0

Dugnad lørdag 20. november

Lørdag 20. november klokken 10:00 blir det siste avsluttende dugnad på Lunde flyplass. Snøen har kommet og flyene skal pakkes sammen. Det samme med en del annet arbeide. Jan Tore har blant annet leid inn en lift til å få fikset hangaren. Vi håper så mange som mulig kan stille.

Publisert: 17. nov. 2010 4

Presentasjon fra årets julebord

Årets julebord på Geiteryggen i Grenland Flyklubbs lokaler ble en hyggelig greie, med god mat og ikke minst mye konstruktiv klubbprat. Ole Vidar stod for en flott presentasjon av 2010 og la også frem endel mål for 2011. Vi takker Frode for opplegget rundt julebordet!

Publisert: 17. nov. 2010 1

Flyging og dugnad til søndag

Det nærmer seg slutten på årets sesong. Det har vært mye aktivitet i år og vi avslutter det hele på Lunde til søndag. Sett deg opp på kalenderen vår hvis du vil fly. Det er værforbehold og mannskapsforbehold, så sjekk kalenderen før søndagen. Vi prøver oss også på en dugnad denne dagen.

Publisert: 02. nov. 2010 4

GPS og L-NAV håndbøker

Brukermanualene for GPS'ene vi har i seilflyene ligger nå ute på nett. Når vi etterhvert neste år satser på strekk i klubben så er det utrolig nyttig å lære seg disse. Så derfor, ta deg tid til å lese litt i vinter! Bøkene ligger på våre medlemssider.

Publisert: 02. nov. 2010 0

Maule og motorglider flyhåndbøker på nett

Flyhåndbøkene og sjekklistene til klubbens Maule Mx-7 og motorglideren, SF25, ligger nå ute på medlemssidene våre. Trykk på linken og logg inn og last ned dokumentene og les i vei.

Publisert: 02. nov. 2010 0

Egil har bestått oppflygingen!

Det har vært en strålende helg værmessig, og søndag var ingen unntak. Vi fikk gjennomført oppflyging med Egil Roland, som med ferskt flygebevis nå endelig kan lære seg å fly seilfly på ordentlig! Gratulerer Egil!

Publisert: 24. okt. 2010 7

Siste styremøtereferat er ute på nett

Fredag 15. oktober ble det gjennomført styremøte i klubben vår. Hele referatet lese på medlemssidene våre og er også sendt ut på e-post. Mye skjer i klubben så det vil alltid være nyttig å lese hva som skjer i styret om dagen.

Publisert: 16. okt. 2010 0

Mus og minusgrader

Når det er rim på gresset, og musa fortsatt sitter og gnager på tekstiler i flyet idet man tar av hood trekket, da vet man at sesongen snart er over! Vi trosset likevel minusgradene, slapp musa ut, og fikk nyte høstfargene i et utrolig stille flyvær.

Publisert: 16. okt. 2010 0

Flytelefonisertifikat

Har du lyst til å ha flytelefonisertifikat før neste sesong? Isåfall vurderer vi i høst/vinter å samles for felles støtteundervisning i flytelefoni, med mål om å lettere få unnagjort brevinnsendingene. Deretter blir det oppmelding til teoretisk eksamen, før vi til slutt må testes praktisk.

Publisert: 14. okt. 2010 6

Condor Seilflysimulator - en flott vinteraktivitet.

Det er ikke så veldig lenge igjen til flysesongen er over i Lunde, og da kan det være interessant for mange av oss å fly og konkurrere i den meget realistiske seilflysimulatoren Condor. Et par ildsjeler fra Os flyklubb har satt opp en egen server, og der vil det bli flyging hver tirsdag kl 21:00 fremover. Bli med!

Publisert: 13. okt. 2010 0

← Tilbake

Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no