Nome Flyklubb





Ekstreme utfordringer over Lunde i Telemark!

Til høsten sendes TV Norge MAX sin nye storsatsing «Fritt Fall», hvor Jenny Skavlan og Daniel Franck møter ekstreme utfordringer og tester egne grenser i elementer de vanligvis ikke behersker. Husk PPR!

Publisert: 28. mai 2012 0

Suksess på Åpen dag i Lunde

Søndag 13. mai arrangerte Nome flyklubb Åpen dag på Lunde flyplass. Det ble et populært arrangement med rundt 50 besøkende i løpet av dagen. Desverre ødela vinden for det som ville gitt mange barn og voksne fine opplevelser i lufta. Kun 5 seilflyturer ble utført og de resterende må derfor tas en annen dag.

Publisert: 15. mai 2012 0

Hva hvis det slutter å blåse?

Hadde det sluttet å blåse, ville det gledet veldig mange av de fremmøtte på åpen flyplass i Lunde søndag ettermiddag. Nome Flyklubb arrangerte åpen flyplass på gressletta i Lunde søndag ettermiddag.

Publisert: 15. mai 2012 0

Åpen flyplass i Lunde søndag 13. mai

Søndag 13. mai kl 12:00 holder Nome flyklubb åpen flyplass i Lunde. Kom å se hvordan dagliglivet i flyklubben vår er. Vi serverer pølser og brus og du får mulighet til å se på våre fly samt prøvesitte dem. Vil du opp i lufta blir det mulighet for prøvetur i seilflyene våre til spesialpris kun denne dagen (300,- per person).

Publisert: 09. mai 2012 0

Nome flyklubb på nattåpent i Skien

Nome flyklubb stiller på stand under nattåpent i Skien torsdag 10. mai! Vil du ta et av seilflyene våre i nærmere øyesyn, møt opp på vår stand i Bryggeparken ved Cafe Tullis i Skien for å prøvesitte og høre oss fortelle om seilflyging!

Publisert: 08. mai 2012 0

Fantastiske dager i Lunde

Seilflysesongen er igang i Lunde og vi har på en uke hatt rundt 25 slep. Rett og slett fantastiske dager! Denne helgen er det også flyging og vi satser på lange fine turer for våre medlemmer. Har du som ikke er medlem lyst til å prøve seilfly? Ta turen innom flyplassen vår i Lunde eller ring 92 25 47 46 for mer info.

Publisert: 05. mai 2012 0

Vellykket sesongstart idag

Dagens sesongstart i Lunde var svært så vellykket. I perfekt samarbeid med IGG Norge ble 9 slep gjennomført på Lunde flyplass. IGG Norge har modellflytreff denne langhelgen på Lunde og blir her sammen med oss både mandag og tirsdag.

Publisert: 29. april 2012 0

Oppstart imorgen søndag

Imorgen søndag 22. april kl 10:00 møtes vi på flyplassen i Lunde for mulig sesongstart. Vi har litt arbeid igjen på flyene. Planen er å montere DG500. Ellers skal den være klar. Kroppen på LS4 skal rubbes og poleres. Da LS4'en være klar til årlig kontroll. Vi vil med andre ord bare ha DG'en klar for flyging imorgen.

Publisert: 21. april 2012 0

Sesongstart i Lunde søndag 22. april

Søndag 22. april smeller seilflysesongen i gang i Lunde. DG500'en vil være klar fra midt på dagen søndag. Vi må montere og vaske den først. Maule'en er klar for sleping hvis noen andre ønsker å ta med sine privat fly til Lunde. Været er noe usikkert, så følg med på vår aktivitetskalender.

Publisert: 16. april 2012 0

Flystripa i Lunde - ikke helt klar

Flystripa i Lunde er fortsatt for bløt og sårbar til at den kan brukes til det fulle av andre enn for klubbens egne fly. Terskel 29 er flyttet ca. 250 meter inn på banen grunnet et dårlig parti på banen. Terskel er merket med kjegler. Kommer du med mikrofly eller lignende kan det være mulig å få PPR. Sjekk da med flyplassansvarlige. Mer info i artikkelen.

Publisert: 09. april 2012 0

Sesongstart på søndag?

Seilflyene våre er tilbake på Lunde flyplass og i morgen lørdag vil montering av DG og muligens LS bli utført. Dette betyr at det kan bli sesongstart på søndag. Banen må sjekkes i tillegg ser værmeldingen litt dårlig ut. Men vi informerer via e-post imorgen kveld når vi vet mer.

Publisert: 07. april 2012 0

Status sesongstart for seilfly

Det jobbes i disse dager iherdig med å klargjøre seilflyene til påskeflyging. Det kan holde hardt, men vi har et håp. Vi informerer da selvsagt alle medlemmene. De som har mulighet til å stille på dugnad i Skien eller Lunde kan ta kontakt med Anders eller Egil. Vi trenger all hjelp vi kan få.

Publisert: 29. mars 2012 0

Seilflysesongstart rett rundt hjørnet

Den milde vinteren har gitt oss en mulighet til å sette igang seilflysesongen rekordtidlig i år. Vi har et håp om faktisk å få til en aldri så liten påskeleir i Lunde. Det er snøfritt i Lunde og det begynner å tørke opp. Fortsetter finværet, og nedbøren uteblir kan vi håpe på sesongstart søndag 1. april (palmesøndag).

Publisert: 21. mars 2012 0

Sesongstart for seilflyene nærmer seg?

Enda er det endel uker igjen, men med de varme dagene vi har nå om dagen er det lov å håpe på en tidlig sesongstart. Vi håper på april måned. Vi jobber knallhardt med å få inn flere elever til seilflyskolen og vil ha infomøte snart igjen. Vi har allerede en elev, men trenger fler.

Publisert: 05. mars 2012 0

Styresammensetningen for 2012

Torsdag 23. februar hadde Nome flyklubb sitt årsmøte i Lunde. Nytt styre ble valgt og kontaktinfo (verv, e-post og telefon) er nå oppdatert på våre hjemmesider. Følgende styret og verv ble vedtatt på årsmøtet..

Publisert: 27. feb. 2012 0

Norgescup i Lunde 5. - 7. juli 2012

Torsdag 5. juli til lørdag 7. juli blir det arrangert tredagers Norgescup i seilfly i Lunde. Suksessen fra ifjor skal gjentas og vi satser på et enda bedre opplegg i år. Invitasjon og detaljert info kommer senere. Likevel, sett av disse dagene allerede nå.

Publisert: 30. jan. 2012 0

Wings and Wheels 29. juni - 1. juli 2012

Fredag 29. juni til søndag 1. juli arrangeres Wings and Wheels for 13. gang i Lunde i Telemark. Wings and Wheels arrangementet har blitt bedre og bedre for hvert år som har gått og vi prøver å toppe det nok en gang. Mer info om stevnet når detaljene kommer. Husk likevel å merke av datoen i kalenderen din. Vi sees i Lunde!

Publisert: 30. jan. 2012 0

Viktig info til besøkende av Lunde flyplass

Lunde flyplass har etterhvert fått stor aktivitet med mye modellflyaktivitet i helger, men også på hverdagene, da som regel på kvelden. Vi ber alle besøkende som kommer luftveien være obs på dette og ha dette i bakhodet. Alle skal lese flyplassreglene før besøk til Lunde, samt innhente PPR før ankomst. Husk også landingsavgift. Hjertelig velkommen til Lunde! Mer info her: Flyplass info - PPR.

Publisert: 18. jan. 2012 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 



Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4