NFK © 2009 - 2020

All flyging i Nome Flyklubb stoppes

NLF har informert oss, gjennom vedtak fra NIF, at all flyging skal stanses fra og med nå til og med 26. mars. Det betyr at vi er pålagt å følge dette frem til ny beskjed fra NIF/NLF ift. flyging kommer.

Fra Norges Luftsportforbund:

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning.
For klubber tilsluttet Norges Luftsportforbund og dets medlemmer innebærer det at all luftsportsaktivitet, inkludert individuell aktivitet, avlyses.
Luftsportsforbundet henstiller til alle våre medlemmer å følge lojalt de pålegg som kommer fra myndighetene, og som NIF formidler.
Hver enkelt av oss må gjøre det vi kan for å unngå smitteoverføring i det som er en svært vanskelig situasjon for oss alle. Det handler også om å bidra til å minimere totalbelastningen på norsk helsevesen.
For Norges Luftsportforbund
President Asle Sudbø og generalsekretær John Eirik Laupsa

Styret i Nome Flylubb informerer så fort vi har noe nytt å melde.

JULI

Webkamera Lunde »

Sol: 02:35 - 20:22
VFR dag: 01:08 - 21:49