http://www.nomeflyklubb.no/gif/nome_logo2.gif

Nome Flyklubb
Postboks 29 
3832 Lunde i Telemark 
E-post: post@
Org.nr. 986716297
 Kart til Nome Flyklubb
NFK © 2009 - 2019

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.3
 
Støtt Nome Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 986716297 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Mus og minusgrader
Når det er rim på gresset, og musa fortsatt sitter og gnager på tekstiler i flyet idet man tar av hood trekket, da vet man at sesongen snart er over! Vi trosset likevel minusgradene, slapp musa ut, og fikk nyte høstfargene i et utrolig stille flyvær.

Lørdag morgen ble flya skyvd ut og klargjort. Da oppdaget vi at musa har gjort sitt inntog i hangaren, og lommer og puter har blitt offer for en pøbel av en gnager! Dermed ble det litt eksta støvsuging av DG'n, før vi endelig kunne fly.
 
Dagens første flytur var med en far og en sønn fra Kristiansand, ifbm en bursdagsgave. Disse to koste seg stor oppi seilflyet, og hadde aldri gjort noe lignende før. Vi håper gleden sprer seg ned til sørlandet, og øker vårt nedslagsfelt for nye seilflypiloter i årene som kommer.
 
Ellers bar dagen preg på å få Egil klar for oppflyging. Mannen har flydd 16 timer på to måneder, og fikk idag flydd med instruktør og finpusset på flygingen sin. Frode, som nå er blitt IK-2, fløy skolesjekk med den ivrige eleven, og har gitt klarsignal om at Egil er klar for oppflyging.
 
Det vil dermed si at de fleste som har flydd i år, mer eller mindre har oppnådd det de har hatt som mål, det være seg soloflyging eller flygebevis. Nå ønsker vi bare Egil lykke til på oppflyginga, som er planlagt å skje neste helg. Det er liten motortid igjen på LN-AEW, slik at slep ifbm oppflyging vil bli prioritert, og det planlegges ikke mer flyging for i år med DG-500 eller LS4.
 
Motorglideren er uansett disponibel, og vi håper du ønsker å benytte deg av den så lenge flystripa er brukbar. Det planlegges nå en høstdugnad, og om kort tid vil vi komme med en dato for dette. Forbered deg allerede nå på å holde av en helg i Lunde, så blir det både koseligere og lettere for oss alle når flyene skal demonteres, og rusk og rask skal ryddes opp.
 
PS! Søndagens flyging blir avlyst for å spare motortid på Maule.

Facebook Twitter EpostSkriv en kommentar til denne artikkelen:
Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 
Kommentarer:AUGUST

20

» Flykalender


Webkamera Lunde »


Termikkprognose »


Sol: 03:57 - 18:56
VFR dag: 03:03 - 19:51

Alle tider i UTC


For å kunne benytte Lunde flyplass kreves det PPR -
Prior Permisson Required - innhentet fra systemet MyPPR.no
Mer info her »
Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2019 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.3