Nome Flyklubb

Årets første dugnad gjennomført

Arkivbilde
Publisert: 26. april 2009 av Anders Bergane

I strålende vær ble årets første dugnad gjennomført på Lunde flyplass igår lørdag. Fem personer trådte til og bidro til at mye ble klart i løpet av få timer. Det står også igjen endel som bør gjøres i løpet av de neste ukene.

Det ble også forsøkt å få til noe flyging men det viste seg at banen var litt for våt oppe ved baneende 11. Likevel har det gått utrolig fort i tørkeprosessen med tanke på de snømengdene som lå der for kort tid siden.
 
Siden det er IGG-modell stevne neste helg på Lunde, blir sannsynligvis sesongstart lørdag 9. mai. Følg med på sidene for mer info.
 
Selv om det ikke ble noe flyging så ble det likevel gjort mye fornuftig på plassen. Terje, Anders, Knut Ivar, Ole Vidar og Bendik fikk montert DG'en, satt på plass benker, satt ut kjegler på banen og noen diverse andre småting. LS-4'en ble drøyet til neste samling.
 
På slutten av dagen ble det gjennomført et uformelt klubbmøte. Endel saker som skal gjøres ble satt opp og denne oversikten ligger nå ute på medlemssidene våre. Logg inn og sjekk den ut!

← TilbakeSkriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)
Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2024
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4