Nome Flyklubb

Egil har bestått oppflygingen!

Publisert: 24. okt. 2010 av Frode Sveinungsen

Det har vært en strålende helg værmessig, og søndag var ingen unntak. Vi fikk gjennomført oppflyging med Egil Roland, som med ferskt flygebevis nå endelig kan lære seg å fly seilfly på ordentlig! Gratulerer Egil!

Det er ikke lenge siden han begynte å fly i klubben vår, og bare 30 starter og 18 timer senere, kan vi gratulere Egil Roland med flygebevis på seilfly.
       
Oppflygingen i seg selv gikk veldig greit, og oppflygingskontrollanten Ingar Pedersen fra Drammen SFK var spesielt imponert over 5 veldig gode og presise merkelandinger. Egil blir dermed den 2 personen som fløy opp og besto testen, i tillegg til Anders Bergane tidligere i sommer. Det er veldig moro både for klubben og for Egil og Anders. 

Det er nå det begynner, hvor seilflyging virkelig skal læres og praktiseres. Nome Flyklubb skal gjøre sitt for at videreutdannignen av alle med sertifikat tilrettelegges skikkelig i 2011, når vi starter opp igjen. 

Takk til Ingar Pedersen som kunne stille opp som kontrollant, uten han ville dette ikke blitt en stor dag for verken Nome Flyklubb eller for Egil.

← TilbakeSkriv en kommentar 

 

 

 Kommentarer (0)
Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2023
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.4