Årets første dugnad gjennomført

I strålende vær ble årets første dugnad gjennomført på Lunde flyplass igår lørdag. Fem personer trådte til og bidro til at mye ble klart i løpet av få timer. Det står også igjen endel som bør gjøres i løpet av de neste ukene.

Publisert: 26. april 2009 1

IGG Modellseilflytreff

Vi får også i år besøk av IGG stor seilfly modeller helga 1-3 mai. Dette er de virkelig store og detaljerte modellene opp til en halv skala. Det er absolutt anbefalt et besøk på flyplassen denne helga.

Publisert: 20. april 2009 0

Vårdugnad og sesongstart

Det må en liten dugnad til før sesongstart og vi satser på å få til en dugnad førstkommende helg 25 og 26 april fra kl 10:00 med klargjøring av flyplass og montering av fly. Dersom været fortsatt er bra frammover nærmeste dagene så er det ikke umulig at vi kan ta de første startene allerede denne helga.

Publisert: 20. april 2009 0

Viktig beskjed til alle med styreverv!

Som kanskje mange har sett så mangler det endel e-post og noen telfonnummer på "Kontakt oss" punktet på siden vår. Dette er da en oppfordring til de som ser at noe mangler på sin post.

Publisert: 01. april 2009 1

Nytt år, nye elever?

Det er nytt år og Nome Flyklubb har selvfølgelig behov for nye elever. Det jobbes for tiden med rekrutteringsmateriell og ting ser riktig så lyst ut for Nome Flyklubb denne sesongen. Mer info kommer.

Publisert: 13. mars 2009 0

Nome Flyklubbs nye hjemmeside

Endelig er vår nye hjemmeside her. Håper den faller i smak og at den kan gi klubben vår et sårt tiltrengt løft. Mange punkter er ennå ikke helt ferdige, så man kan vente oppdateringer på sidene fremover mot våren og den etterlengtede sesongstarten.

Publisert: 13. mars 2009 5

Nytt styre i Nome Flyklubb

På årsmøtet lørdag 28. februar ble det valgt nytt styre i Nome Flyklubb. Terje Aasane ble valgt til formann i klubben igjen.

Publisert: 02. mars 2009 0

Diverse bilder fra tidligere år, 1

Vi har lagt ut endel bilder fra tidligere år. Sjekk dem gjerne ut. Vi gleder oss til å få lagt ut litt nyere bilder som også er endel bedre enn disse. Likevel, vel verdt en titt.

Publisert: 01. mars 2009 0

Diverse bilder fra tidligere år, 2

Publisert: 28. feb. 2009 0

Diverse bilder fra tidligere år, 3