Nome Flyklubb

Årets flydag på Lunde med NRK på besøk

Det ble en minnerik dag på Lunde idag med besøk fra NRK radio. Dagen begynte skyet og tåkete men klokken tolv tittet solen fram og det ble en fantastisk fin dag. Med ni slep og grilling på kvelden så ble det jammen meg nesten som i gamle dager..

Publisert: 14. juli 2009 3

Tirsdag braker det løs på Lunde

Imorgen tirsdag så blir det en etterlengtet flydag på Lunde. Været ser lovende ut med sol hele dagen. Desverre så er også denne dagen en av få dager med bra vær skal vi tro yr.no sine langtidsvarsel. Vi får også besøk av NRK denne dagen som vil ha direkte sending fra plassen.

Publisert: 13. juli 2009 0

NRK med direktesending fra Lunde

Førstkommende tirsdag eller torsdag er det store muligheter for at vi får besøk av NRK for å gjennomføre en direktesending fra Lunde. Dette kan selvsagt bety genial reklame for oss der oppe.

Publisert: 09. juli 2009 0

Sommerleir håper på bedre vær

Første tre dagene har regnet vekk på Lunde og det har følgelig ikke vært noen aktivitet på Lunde. Det er også meldt regn videre de neste dagene. Vi håper imidlertid at været snur til helgen og at lørdag 11. juli kan bli første sommerleirdag i år.

Publisert: 06. juli 2009 1

Vi minner om sommerleiren

Vi minner om sommerleiren som etter planen starter til lørdagen (4. juli). De som er interessert i å fly kontakter enten Terje Aasane eller melder seg på, på medlemssidene våre. Der har det allerede kommet påmeldinger. Leiren skal etter planen vare til søndag 19. juli.

Publisert: 02. juli 2009 0

Medlemmer med skjulte musikalske gener

Mange visste kanskje ikke at det finnes medlemmer i klubben med usedvanlige store musikalske evner. Instruktør Frode Sveinungsen er en slik en. Frode har det siste året skrevet en rekke låter og spilt den inn på nettsteder som MySpace, Snutter og You Tube. Hør hans mest populære låt her.

Publisert: 02. juli 2009 0

Videosnutter fra Wings and Wheels

Vi har funnet et par videoer fra Wings and Wheels allerede. Disse samler vi her på siden selvsagt. Den første er Frode Sveinungsens bilder og den andre er fra da Harvarden kommer inn og slipper "bomber" på Lunde.

Publisert: 30. juni 2009 0

Fantastisk jubileum for Wings and Wheels!

Det ble en fantastisk helg på Lunde under årets Wings and Wheels. 10 års jubileum ble feiret, og det med stil. Det ble rekord hva antall besøkende gjelder. Hvor mange er fortsatt uvisst. Men noe rundt 5000 innenfor portene er et godt tips.

Publisert: 29. juni 2009 1

Viktig melding om sommerleiren

Det nærmer seg med stormskritt uke 28 og uke 29. Allerede neste lørdag (4. juli) så skal det etter planen smelle i gang. Vi trenger derimot å vite litt om hvem som kommer og ikke. Vi satser på å få "samlet" aktvitet, ikke mange dager med lite aktivitet.

Publisert: 28. juni 2009 3

Bilder fra fredagens W&W

Det har allerede kommet ut mange bilder fra fredagen på Wings and Wheels sin hjemmeside. Vi melder om kjempedag fredag, med mye folk og god stemning. Trykk på les mer for å se bildene.

Publisert: 27. juni 2009 0

Wings and Wheels er straks igang!

Da nærmer det seg, og vi kan se at vi har værgudene på vår side i år. Det ser ut til at det vil bli temperatur fra 15 grader på natten til 27 på dagen, så ta med solkrem. Se værvarsel på høyresiden av siden. Vi venter tidlig innrykk på fredag, så ta bil, motorsykkel, fly og gode venner å ta dere en tur. Vi minner om at vi har fint serveringssted med god mat og frisk drikke.

Publisert: 26. juni 2009 0

Wings and Wheels arbeidsoppgaver/briefing

Her følger en kort gjennomgang av hva som vil bli gjennomgått på briefing for flyplassteamet under Wings and Wheels. I bunn av artiklen kan vaktlista lastes ned i excel format.

Publisert: 22. juni 2009 0

Siste flydag før W&W

Idag søndag var det siste flydag før Wings and Wheels neste helg. Terje, Simen, Anders, Ole Vidar og Knut Ivar var samlet for å få til litt flyging. Desverre kom regnværet fortere enn forventet og det ble kun en drøy timestur på Anders.

Publisert: 21. juni 2009 0

Hvem stiller på Wings and Wheels?

Det er om litt over en uke klart for årets Wings and Wheels på Lunde. 26. til 28. juni er dagene man bør sette av i år. Vi i Nome Flyklubb trenger nå å vite hvem som stiller opp denne helgen for å hjelpe klubben med alt som skal gjennomføres denne helgen.

Publisert: 18. juni 2009 1

Våren i bilder på Lunde, del 2

Vi lovet flere bilder fra Lunde i vår. Her er endel flere bilder som Ole Vidar Homleid har tatt i løpet av noen mai helger. Vi begynner å få noen bilder ute på nettsiden vår nå. Likevel har vi langt å gå. Derfor lover vi at fler kommer etterhvert.

Publisert: 16. juni 2009 1

Våren i bilder på Lunde, del 1

Noen bilder har det blitt tatt på Lunde i år. Her er noen av dem. Disse er fra de aller første helgene i mai. Senere kommer det bilder fra pinsehelga i en del 2. Vi satser videre på å få fylt godt opp med bilder på sidene våre ettersom dette er god reklame for nye medlemmer og ikke minst interessant og gøy for oss gamle i "gamet".

Publisert: 11. juni 2009 0

Dugnad for Wings and Wheels til helga!

Førstkommende fredag og lørdag er det dugnad på Lunde flyplass før årets Wings and Wheels treff. Vi håper så mange som mulig møter opp slik at det som trengs blir gjort og plassen blir klar til W&W helgen i slutten av juni.

Publisert: 10. juni 2009 0

Avis fra Lågendalen på besøk

Nettavisa for Lågendalen, ilaagendalen.no var søndag på besøk på Lunde flyplass for å gjøre en aldri så liten reportasje om klubben og seilflyging. Terje tok journalist Jan Thorstein med på en liten tur. PS! Nyhetssaken er foreløpig ikke klar, så vi anbefaller å sjekke innom jevnlig på avisa.

Publisert: 03. juni 2009 0

Rapport fra pinsehelga

Alt lå til rette for en kanonhelg i Lunde i pinsa. Det er nemlig ikke ofte man kan skilte med tre dager med knall blå himmel og bortimot 30 grader i skyggen. I helgen ble også flere nye potensielle elever tatt med i luften for første gang.

Publisert: 03. juni 2009 1

Alt klart for flyging til helga

Alt er klart for flyging til helga på Lunde. Banen er bra, flyene er klare og det er meldt om kjempevær med full sol hele helga og oppimot 25 grader. Vi har instruktør og slepeflyger både lørdag og søndag, derfor er det igrunn lite å lure på. Lunde er stedet denne pinsehelga.

Publisert: 28. mai 2009 0

Sommerleir nærmer seg med stormskritt

Det er kun en halvannen måneds tid til sommerleir på Lunde. Nome Flyklubb satser på å få til en ukes flyging. Så har du lite ferieplaner i sommer så vet du hvor du skal tilbringe hvertfall en uke av sommeren.

Publisert: 25. mai 2009 0

Fullt trøkk på Lunde flyplass

Det var i dag, lørdag flyging for andre gang for året på Lunde. Fem - seks medlemmer var ivrige på å få noe luft under vingene. Selv med en noe våt bane så ble det i alt en perfekt dag på Lunde.

Publisert: 23. mai 2009 2

Wings and Wheels nærmer seg

Årets program for Wings and Wheels nærmer seg ferdigspikret. For oss flygale i Nome Flyklubb så kommer det en riktig godbit fra våre naboer i Sverige. JJ Airshow stiller med sin Sukhoi 29.

Publisert: 07. mai 2009 0

Nytt utseende for Nome web

Etter at det gamle blå utseende var preget av endel "ikke-relaterte" Nome bilder og en noe skarp blå farge over det hele, så fremstår nå Nome Flyklubbs nye hjemmesider med flere Nome Flyklubb bilder og et mildere utseende generelt på siden. Håper det hele faller i smak!

Publisert: 07. mai 2009 0


← Tilbake


Nome Flyklubb
Besøksadresse: Nomevegen 426 - Lunde i Telemark
E-post: post@nomeflyklubb.no
Org. nr: 986 716 297
Betaling til VIPPS skjer via nummer: 115925

Følg oss på Facebook og Instagram:

 

ABB sponser vårt idrettslag:Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2020
Site Powered by Sniggabo CMS v. 3.33