NFK © 2009 - 2020

Innkalling til nettbasert årsmøte onsdag 15. april

Nome Flyklubb inviterer til nettbasert årsmøte onsdag 15. april. Forslag som skal behandles på årsmøtet, må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag til årsmøtet gjøres tilgjengelig senest én uke før årsmøtet. På grunn av Korona-utbruddet har Nome Flyklubb sett seg nødt til å se på alternative måter å avholde årsmøte.

Årsmøtet vil foregå på følgende måte:
Alle betalende medlemmer får mulighet til å delta digitalt på årsmøtet og får sendt egen link til årsmøte-gjennomføringen per e-post. Det åpnes for deltagelse onsdag 15. april mellom klokken 10:00 og 20:00. Før og etter disse tidspunktene vil ikke skjemaet være tilgjengelig for besvaring. Man kan selv velge når man vil delta innenfor oppgitt tidspunkt.

MARS

Webkamera Lunde »

Sol: 05:04 - 17:52
VFR dag: 04:16 - 18:40