Årets første dugnad gjennomført

Arkivbilde

I strålende vær ble årets første dugnad gjennomført på Lunde flyplass igår lørdag. Fem personer trådte til og bidro til at mye ble klart i løpet av få timer. Det står også igjen endel som bør gjøres i løpet av de neste ukene.

Det ble også forsøkt å få til noe flyging men det viste seg at banen var litt for våt oppe ved baneende 11. Likevel har det gått utrolig fort i tørkeprosessen med tanke på de snømengdene som lå der for kort tid siden.

Siden det er IGG-modell stevne neste helg på Lunde, blir sannsynligvis sesongstart lørdag 9. mai. Følg med på sidene for mer info.

Selv om det ikke ble noe flyging så ble det likevel gjort mye fornuftig på plassen. Terje, Anders, Knut Ivar, Ole Vidar og Bendik fikk montert DG'en, satt på plass benker, satt ut kjegler på banen og noen diverse andre småting. LS-4'en ble drøyet til neste samling.

På slutten av dagen ble det gjennomført et uformelt klubbmøte. Endel saker som skal gjøres ble satt opp og denne oversikten ligger nå ute på medlemssidene våre. Logg inn og sjekk den ut!

Kraftig snø, -1 °C
4.3 mm nedbør.