En regntung søndag

ble slettes ikke så regntung likevel. 3 passturer var bestilt, og Frode og Egil var på plass i 11-tiden. Bendik slepte for dagen, og dukket opp like etterpå.

Så ble det fløyet tre passturer med blide håndball-gutter, fornøyde med dagen alle som en. Vebjørn dukket også opp etterhvert, og fikk først en tur med Kjetil som instruktør, og senere på dagen dagens tur på 50 minutter med Frode i baksetet.

Vebjørn begynner allerede å vise seg som litt av en termikk-sniffer :-)
Egil fikk også besøk av en tidligere modellfly-kammerat, Erik Morgan fra Kongsberg. Han kom egentlig bare for å titte litt, men veien til baksetet i DG500 var kort... Vi fant dessverre aldri den gode termikkboblen, men turen var grei nok. Såpass grei at vi har fått oss en ny elev. Erik begynte så vidt å fly seilfly i guttedagene, men kom av ulike årsaker aldri helt i mål. Og han har lekt med tanken siden, at når modellflykarrieren var på hell, ville han være med opp selv. (Som om jeg skulle sagt det selv...)
Så Erik, hjertelig velkommen!
6 slep ble det på Bendik i dag, kun avbrutt av en litt lengre regnbyge midt på dagen. Og jommen fikk vi ikke besøk av tre blide karer fra Hamar også på ettermiddagen, i en Dynamic og en RV6. (Jeg gav dem PPR...) Da ble det frem med grillen, og pølsene gikk ned på høykant med trivelig prat.
Nok en flott søndag på Nome, selv om det tidlig på dagen så heller mørkt ut med været.
Vi gleder oss til neste helg, velkommen til informasjonsmøte på søndag, alle som lurer litt på om de skal begynne å fly seilfly.

Fotoalbum: 2012-06-10: Søndag 10. juni

Kraftig snø, -1 °C