Nok en fin helg på Lunde flyplass

DG 500

Helgen som var ble en like fin helg som mange av våre andre topphelger i år. 20 slep i helgen i tillegg til mange turer med medlemmer som ville ha utsjekk på motorglideren. Egil Roland var blant helgens mest fornøyde med sine første soloturer. Kun 10 igjen til lappen.

Ketil Berntzens eldste sønn, Sondre, fikk sin første tur med pappa i DG 500. Gleden var selvsagt stor!

Ellers i helgen ble det som sagt fløyet utsjekksturer på motorglideren for både Ole Vidar og Ketil. Ingen er riktignok ferdig enda, men Ole Vidar nærmer seg.

Thomas Hegna var også riktig så fornøyd etter helgen med sololangtur i DG og enda et skritt nærmere lappen. Selv om det er et stykke igjen enda.

Vi håper at vi fortsatt kan få noen fine helger på Lunde, og er vi heldige med vær og føreforhold kan vi helt sikkert holde på til midten av oktober.

18/11 - Julebord

Delvis skyet, 1 °C
Flau vind, 0.6 m/s fra Sør.
Delvis skyet

fredag
Delvis skyet, 0 °C
Svak vind, 2.6 m/s fra Sør.
Delvis skyet