http://www.nomeflyklubb.no/gif/nome_logo2.gif
 
Nome Flyklubb
Postboks 29 
3832 Lunde i Telemark 
E-post: post@
Org.nr. 986716297
 Kart til Nome Flyklubb
NFK © 2009 - 2020

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.3
 
Støtt Nome Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 986716297 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Er du en seilflyger som vil besøke oss?


Klubbmedlemmer klar for tur


Har du lyst til å komme å fly hos oss, enten for å bli medlem og leie våre fly eller ved å ta med eget fly selv, så er du hjertelig velkommen til det! Vi ønsker at mange seilflygere skal komme til oss for å fly!

Om ikke du har flydd i Telemark selv, så har du forhåpentligvis hørt mye bra om det av andre seilflygere! For å skryte litt av området vårt, så kan man godt si at Telemark er Norge i miniatyr, et eget lite seilflyparadis! Vi har masse flotte fjell, daler med vann og flotte jorder mellom toppene. Vi får praktisert både termikk, hang og bølger! Sjøbrisen er sjelden ødeleggende før sent på kvelden, noe som svært ofte gir gode flyforhold til langt utpå dagen.

Så hvordan går du frem?
Det første du bør gjøre er å kontakte oss, og undersøke vår onlinekalender for å se om det er planlagt flyging den dagen du ønsker å fly. Vi har masse plass til både seilflyhengere og fly. Har vi plass i hangar så pleier det å ordne seg for kortvarige besøkende gjester. Om du ønsker å bo på flyplassen kan vi tilby å campe på vårt flotte grønne gress.
Ønsker du å overnatte billig i Lunde sentrum (2 km fra plassen), les mer om det her:
Overnatting

Det finnes flere muligheter for å komme seg til Lunde. Både med bil, buss, båt, tog og selvfølgelig fly. Les mer om dette her:
Transportmuligheter til Lunde

Priser: Så snart du har funnet et rede og ankommet flyplassen, er det bare å fly i tur og orden etter enighet med ASL. Slep for IKKE-medlemmer med eget seilfly koster 75,- per 100 meter. Dette inkluderer obligatorisk brukeravgift.

 
Alle innbetalinger går på eget initiativ til Nome Flyklubbs konto: 2665.07.00685. eller via klubbens nettbutikk i VIPPS appen. For leie av klubbens fly gjelder andre prissettinger, blant annet medlemsskap i Nome Flyklubb. Dette da med mindre du ikke er medlem av vår samarbeidsklubb, Gardermoen SFK.
 
Gardermoen seilflyklubbs medlemmer med gyldig årskort på GSFK sine seilfly betaler 75,- per 100 meter slepehøyde ved bruk av Nome Flyklubbs seilfly. Dette inkluderer obligatorisk brukeravgift. For medlemmer I GSFK uten årskort kan enkeltstartavgift på 300,- per tur betales til Nome Flyklubb I steden. For slep av GSFKs egne seilfly betales det også 75,- per 100 meter slepehøyde.
 
Se forøvrig gjennom menypunktene Info om klubben og Lunde Flyplass for mer info som kan være av nytte for et besøk til Lunde.

Vi har videre et flott og koselig klubbhus, hvor man kan slappe av og være sosial, med enkle løsninger. Enkelt kjøkken med kjøleskap til å oppbevare maten din, mikrobølgeovn, og komfyr. Veranda med grill og ikke minst gratis nettilgang.

Om du skulle ønske å komme på besøk med familie, eller en god del andre seilflygere, så er ikke det noe problem. Vi skal ha plass til dere alle, så lenge dere klarer dere med enkle løsninger. Det eksklusive vi kan tilby, er det du finner oppe i lufta, og vi skal gjøre det vi kan for at du kommer deg opp dit med ditt eget seilfly, eller gjennom en utsjekk på våre fly.

Velkommen på besøk til Lunde og Nome Flyklubb!

Facebook Twitter Epost
AUGUST

13

» Flykalender


Webkamera Lunde »


Termikkprognose »


Sol: 03:43 - 19:13
VFR dag: 02:45 - 20:11

Alle tider i UTC


For å kunne benytte Lunde flyplass kreves det PPR -
Prior Permisson Required - innhentet fra systemet MyPPR.no
Mer info her »
Tekst og bilder © Nome Flyklubb 2009 - 2020 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.3